top of page
  • andrei049

Ilona vuonna 2021, mitä meille kuuluu nyt?

Päivitetty: 23. jouluk. 2021

Kuluneet 12 kuukautta ovat olleet tohinaa ja pöhinää täynnä. Nyt, kun joulukellot kilisevät jo korvissa, on hyvä hetki luoda katsaus taaksepäin ja kerrata, mitä tähän erikoiseen vuoteen oikein onkaan mahtunut.


Emill-pukki ja Ilonan tontut toivottavat kaikille asiakkaille ja kumppaneille oikein hyvää joulun aikaa!

Kun selaa tätä blogia taaksepäin, huomaa nopeasti, että isoja juttuja on tapahtunut ja paljon. Ensinnäkin Ilonasta tuli virallinen Zoom-jälleenmyyjä Suomessa, mikä räjäytti verkkosivujen kävijämäärät välittömästi uusiin korkeuksiin. Zoom-kumppanuudesta kertova postaus on nimittäin heittämällä vuoden (ja koko blogin kaikkien aikojen) luetuin yli 18 000 lukukerrallaan.


Loppukeväästä päätimme keskittää viestinnän ja markkinoinnin yksiin käsiin, ja rekrytoimme Tiinan mukaan porukkaan. Olemme kaikki olleet tyytyväisiä päätökseen, ja mielestämme Tiina sopii Ilonaan kuin manteli joulupuuroon.


Aloitimme tänä vuonna blogissamme Ilona kaverit -postaussarjan, jossa framille pääsee vuorollaan jokainen Ilonaan asiantuntijoista. Ihmiset ja heidän tarinansa kiinnostavat, sillä blogisarjan kahta ensimmäistä postausta on luettu hurjan paljon. Jos et muista, mistä on kysymys tai postaussarja on mennyt sinulta ohi, pääset lukemaan Miskan tarinan tästä linkistä. Maisan juttuja taas pääset lukemaan täällä.Emill löi kaikki ällikällä


Syksyllä teimme uuden tuotelanseerauksen, kun In a Box -salkkuperheen esikoinen, Webinar in a Box päästi ensi parkaisunsa Korkeakoulujen IT-päivillä Turussa. Rakensimme täysin uudenlaisen ratkaisukokonaisuuden, jossa pääasia on tuotteen sijaan palvelu, vaikka rautakin on tietty varmatoimista ja luotettavaa. In a Box -tuotteet tarjoavat jälleen uuden mahdollisuuden hyödyntää Emill-työkalumme ja yhteisömme parhaita ominaisuuksia – huonoja siinä ei juuri olekaan.


Tänä vuonna tapasimme toisiamme myös kasvotusten, vaikka koko porukan voimin ei päästykään istumaan saman pöydän ääreen. Korkeakoulujen IT-päivien lisäksi vietimme joulukuun alussa pari yötä Hämeenlinnassa Aulangon ITK-konferenssissa. ITK:ssa esittelimme In a Box -tuoteperheen toisinkoisen, Podcast in a Boxin ja vietimme mukavia hetkiä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Erityisesti Christian nautti, kun sai tavata ihmisiä kasvokkain.


Loppuvuotta kohti päätimme vielä kokeilla, taipuisiko Emill myös vapaa-aikaan, ja kokeilu onnistui kuin onnistuikin yli odotusten. Niinpä keittelimme lämmittävän glögijuoman, jonka voi nauttia joko terävänä tai pehmeänä versiona, maku on takuulla taivaallinen molemmissa. Emillin kaltainen sovellus, joka toimii intuitiivisesti ja auttaa käyttäjää luomaan sisältöä, jossa lopputulos on aina kaunis ja viimeistelty, on kuin ehtymätön inspiraatiokaivo.Pieni viive matkalla ei haittaa Iloista joulumieltä


Kommelluksiltakaan ei täysin vältytty tänä vuonna. Vesivahinko pääsi yllättämään toimistomme Salmisaaren Technopoliksen Ruoholahti 2:n toisessa kerroksessa. No, vahinkoja sattuu kaikille – myös koneille ja luonnonvoimille, me onneksi menetimme vain materiaa. Väistötilat pihan toisella puolella ovat kodikkaat ja niin hienot, että emme ole varmoja, haluammeko ollenkaan palata takaisin vanhaan toimistoomme.


Kaikenlaista on siis sattunut kuluneen vuoden aikana myös meille. Sitä suuremmalla syyllä on tärkeää jakaa joulumieltä ja muistaa sellaisia tahoja, jotka tekevät hyvää: Auttaa auttamaan. Tänä vuonna lahjoitimme Ilonan joulukorttirahat FSEA-yhdistykselle, jonka tavoitteena on tukea kehitysvammaisten lasten koulutusta Aruhassa, Tansaniassa. FSEA:lla on useita kuurojen lasten koulutuksen kehittämishankkeita, joiden kautta voidaan hankkia muun muassa tulkkeja, toisen aseteen ammatilliseen ja akateemiseen koultukseen. Lisäksi tuetaan koulupukujen ja oppimateriaalien hankinnassa sekä koulumatkojen järjestämisessä.Ehdottomasti Ilon puolella!


Lopputulemana, vaikka kaikenlaista tapahtuikin ja jatkamme monien muiden tavoin töitä edelleen liki täysin etänä, tulee vanhaksi pian jäävä vuosi ehdottomasti olemaan muistamisen ja muistelemisen arvoinen. Näissä tunnelmissa on hyvä kääntää katse kohti pyhiä ja toivottavasti vielä parempaa uutta vuotta!


 


Kiitos jokaiselle matkaa kanssamme tehneelle!


Toivoo

ILONAn tyypit


115 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page