top of page
Goreact-banner-web.png
Ohjaa ja arvioi videoiden avulla = GoReact

GoReact on videoarviointiohjelmisto, joka yhdistää videon + palautteen, ja näin auttaa oppijoita oppimaan paremmin omista suorituksistaan.

Ohjaajat, mentorit ja vertaisarvioijat antavat aikakoodattua palautetta, joka on synkronoitu opiskelijavideoiden tarkkoihin hetkiin.  Aikakoodatun palautteen ja muiden video-ominaisuuksien avulla ohjaajat voivat tehdä enemmän havaintoja lyhyemmässä ajassa.

  • Opettaja voi havainnoida ja antaa palautetta livenä tai etänä

  • Suoraan oikeasta harjoitteesta kuvattuun videoon annettu palaute on täsmähyödyllistä

  • Videoharjoite toimii osaamisen näyttämisenä ja GoReactin avulla se vahvistetaan

  • Videoilla ja GoReactin palautteiden avulla saadaan lisää harjoittelumahdollisuuksia

Suomessa GoReact on käytössä viittomakielen tulkkien koulutuksessa kahdessa eri korkeakoulussa. Tämäkin on hyvä, luonteva käyttötapa tälle järjestelmälle.

POSITIIVISTA PALAUTETTA

Mistä tiedämme, että GoReact vaikuttaa taitojen kehittämiseen?

Koska asiakkaamme kertovat meille niin. He käyttävät GoReactia päivittäin parantaakseen oppijoiden tuloksia ja säästäen samalla aikaa ja resursseja. Annoitpa sitten palautetta opiskelijalle, työntekijälle tai mentoroitavalle, arvioit taitojasi kurssilla tai osallistut ryhmäreflektiotoimintaan, GoReact auttaa varmistamaan, että saat kaiken irti kaikista oppimismahdollisuuksista.

Opiskelijoille on tarjottu enemmän aikaa harjoitella, nauhoittaa ja katsella itseään videolla ja pohtia ennen arvostelua, mikä on johtanut opiskelijoiden parempiin saavutuksiin yhdessä terveydenhuoltoalan ohjelmassa Atlantassa, Georgiassa.

Risto Korhonen

RISTO KORHONEN

risto@ilonait.fi

040-5057655

bottom of page