top of page
Image by Lians Jadan

 ADOBE EXPRESS
YHDISTÄÄ KUVAN, VIDEON, TEKSTIN, ÄÄNEN KUIN ITSESTÄÄN

Adobe Express on maksuton perus- ja toiselle asteelle, edullinen korkeakouluille ja yrityksille.

Katso video, tutustut Adobe Expressin ajatukseen ja mahdollisuuksiin.

Luonnollisesti alla olevat videomateriaalitkin on tuotettu Adobe Expressillä.

Lataa Adobe Express-esite

Katso Adobe Expressin esittely 

Vinkki 1: Taustan poistaminen kuvasta tai videosta
• linkki webversioon tässä

Vinkki 2: Puhuva animaatiohahmo
• linkki webversioon tässä

Vinkki 3: Kuvan luominen tekälyn avulla
• linkki webversioon tässä

Vinkki 4: Eri tiedostojen yhdistäminen
• linkki webversioon tässä

ADOBE EXPRESS
- UUDET PIKATOIMINNOT

Pikatoiminnoilla voit muuttaa kuvan kokoa suoraan eri sosiaalisen median palveluihin sopiviksi. Voit muuttaa JPG-tiedoston PNG:ksi ja päinvastoin. Kuvien taustan poistaminen onnistuu myös nopeasti. Voit leikata videota, tehdä videosta GIF-tiedostoja, muuttaa videon nopeutta ja rajat videota. Lisäksi voit muuntaa Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- tai kuvatiedoston PDF-tiedostoksi vetämällä ja pudottamalla tai Muunna PDF-tiedosto Microsoft Word- tai Microsoft Excel -asiakirjaksi tai PNG-, JPG- tai muuhun tiedostomuotoon.

Image by Dan Farrell

ADOBE EXPRESS

Luo näppärästi näyttäviä kuvakollaaseja ja postereita. Adobe Express sisältää runsaasti valmiita suunnittelumalleja joiden muokkaaminen itselleen mieleiseksi on helppoa ja nopeaa. Voit tallentaa julkaisusi omalle päätelaitteelle tai jakaa ne suoraan halutussa koossa eri sosiaalisen median palveluihin. Palvelu toimii tietokoneen selaimella ja on saatavilla sovelluksena iOS- ja Android-laitteille.

Adobe Express on maksuton ohjelmistopaketti oppilaitoksille.

_edited.jpg

ADOBE SPARK VIDEO

Luo nopeasti havainnollisia videoita, digitaalisia tarinoita. Spark video sisältää valmiita julkaisupohjia ja avoimen kuva- ja ikonipankin, joita voit hyödyntää vapaasti videotuotannossasi. Video-otoksiin voit lisätä myös omaa ääntäsi mikrofoni-työkalun avulla. Tekijänoikeustiedot koostuvat automaattisesti videosi loppuun! Spark Video toimii tietokoneen selaimella tai iOS-sovelluksella.

Image by Laura Chouette

ADOBE SPARK PAGE

Voit luoda näyttäviä tekstiä, kuvaa, linkkejä ja videota yhdistäviä verkkojulkaisuja. Palvelu sisältää lukuisia valmiita suunnittelumalleja ja julkaisupohjia. Valmis verkkojulkaisu jaetaan vastaanottajille linkkinä. Yhteisöllinen työskentely julkaisun parissa onnistuu kutsumalla kollega samaan Page-dokumenttiin. Spark Page toimii sekä tietokoneen selaimella että iOS-sovelluksella.

Filming a Music Video

ADOBE PREMIERE RUSH

Adobe Premiere Rush on helppokäyttöinen ja monipuolinen työkalu videoeditointiin. Se on saatavilla sekä tietokoneille, että mobiililaitteille (iOS ja Android). Voit kuvata, muokata ja jakaa laadukkaita videoita missä tahansa. Se on hauska, intuitiivinen ja yhtä nopea kuin sosiaalinen media.

Photo Booth Van

ADOBE PHOTOSHOP EXPRESS

Photoshop Express on osa Photoshop-tuoteperhettä, ja se on kehitetty erityisesti valokuvaukseen mobiililaitteilla. Sen helppokäyttöinen käyttöliittymä mahdollistaa valokuvien ja kollaasien muokkaukset ja jakamisen sosiaaliselle verkostolle.

Art Magazine

ADOBE EXPRESS- KOULUTUKSET

Adobe Expressillä tuotat helposti näyttävää visuaalista materiaalia suoraan verkkoon jaettavaksi. Voit työskennellä millä tahansa tietokoneella suoraan selaimessa tai mobiilisovelluksissa (iOS).

  • luova monimediainen tuottaminen yhdessä tekeminen ja jakaminen

ADOBE KÄYTTÄJÄHALLINNAN INTEGRAATIO ULKOISEN LÄHTEEN KANSSA

Adobe Expressin teknisessä käyttöönotossa integroidaan Adoben hallintakonsoli kunnan Microsoft Azure AD:n tai Google Workspace for Education palvelun kanssa. Integraatio mahdollistaa käyttäjien provisioinnin ja kertakirjautumisen Adoben palveluihin. Microsoft Azure AD:n kanssa voidaan myös tehdä automaattinen lisenssointi ryhmiin perustuen eri tuotteille.

 

Palveluprosessin hinta on 400 euroa (alv. 0%)

Teemu-Moilanen.jpg

TEEMU MOILANEN

Pedagogiset koulutukset

teemu@ilonait.fi

040 522 2051

Andrei-Kolmakow.jpg

ANDREI KOLMAKOW

Tekniset valmistelut

andrei@ilonait.fi

045 129 4657

bottom of page