top of page
Ilona-ryhmakuva-2020.png

ILONA YRITYKSENÄ

Autamme asiakkaitamme toimimaan fiksusti arjessaan
- ja tekemään järkeviä valintoja hankinnoissaan

Ilona IT on monipuolinen kumppani organisaatioille, jotka tarvitsevat apua laadukkaan IT-ympäristön kehittämiseen ja ylläpitoon. Autamme ennen hankintaa ja hankinnan aikana, mutta ennen kaikkea hankinnan jälkeen. Tuotevalikoimaamme olemme kuratoineet vain alan johtavia tuotteita, ratkaisuja ja palveluita, jotka soveltuvat suomalaisten oppilaitosten ja yritysten käyttöön.


Emill – uusi digitaalinen palvelu avuksesi


Viime kädessä teknologian todellinen hyöty realisoituu vain, jos sitä osataan käyttää järkevästi.

Siksi panostamme erityisesti asiakkaidemme henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja arjen tukemiseen. Tässä meillä on keskeisenä apuna kehittämämme uusi Emill-alusta. Kaikki asiakkaamme pääsevät Emill-yhteisöön, josta löytyy sekä parasta inspiraatiota, että tukea päivittäisiin ongelmiin ja haasteisiin. Me ilonalaiset olemme siellä apunasi!


Toiminnassamme olemme alusta saakka fokusoineet kestävyyteen ja eettisyyteen. Joustavasti toteutettu digitaalinen työskentely vähentää mm. suoraa ympäristökuormitusta, sekä lisää yksilön hyvinvointia. Me olemme auttaneet asiakkaitamme digitalisoitumaan ja siirtymään verkkoon jo yli 10 vuotta!


Verkostomainen toimintamalli on meille itsestäänselvyys. Uskomme kumppanuuden tuomaan dynamiikkaan – monimutkaisessa maailmassa tarvitaan monenlaista osaamista ja ennen kaikkea selkeitä helposti hahmoteltavia ratkaisuja. Verkostostamme löytyy niin osaamisen kehittämisen ammattilaisia, kuin kansainvälisesti johtavia päämiehiä.


Meidän kanssa onnistut varmasti!


Tervetuloa asiakkaaksemme!

Alopaeus-Christian-540x360_edited.jpg

CHRISTIAN ALOPAEUS

Toimitusjohtaja, 0400 412 158, christian@ilonait.fi

Ilona IT perustettiin vuonna 2010 palvelemaan ensisijaisesti oppilaitoksia ja julkishallinnon organisaatioita. Viime aikoina olemme jatkuvasti laajentuneet myös yrityspuolelle. Tämä trendi jatkunee lähivuosina liiketoimintamme kasvaessa erityisesti online-palveluissamme!

bottom of page