SaaS_small(1).png

VASTUULLINEN OHJELMISTOJEN HANKINTA

 

Vastuullinen ohjelmistojen hankinnan asiantuntijapalvelu

Vastuullinen ohjelmistojen hankinnan palvelu on asiantuntijapalvelu, jossa Ilonan ohjelmisto- ja lisenssiasiantuntijat suunnittelevat asiakkaan tarpeisiin perustuen parhaiten soveltuvat ohjelmat ja niiden kustannustehokkaimmat hankintojen vaihtoehdot. Palvelussa asiakkaan kanssa työskentely on avainasemassa, jolloin todellinen tarve saadaan määriteltyä ja valittu ratkaisu on suhteessa asiakkaan tarpeisiin, eikä se ole yli- tai alimitoitettu.

Vuosien kokemuksella osaamme yhdistää valmistajien lisenssiratkaisuja hyvin eri tyyppisen oppilaitoksen ja yrityksen tarpeisiin, jotta ratkaisusta tulee onnistunut.

 
Image by Alvaro Reyes

OIKEA LISENSSIMALLI

Ohjelmistolisenssien hankinta voi olla monimutkainen aikaa ja resursseja vievä prosessi. Ilonan lisenssiasiantuntijuus tarkoittaa erikoistumista edustamiemme ohjelmistonvalmistajien erilaisiin lisenssimalleihin, niiden kohderyhmä- ja volyymiperustaiseen hinnoitteluun. Kohderyhmiä ovat esimerkiksi yritykset, non-profit, julkishallinto ja oppilaitokset. Valmistajajilla voi lisäksi olla erilaisia hinnoittelumalleja riippuen koulutusasteesta.


Me tunnemme erikoistilanteet ja sen myötä ohjelmistolisenssien vaihtoehtoiset hankintakanavat.

GDPR

Pilvestä toimitettavat ja pilvessä toimivat ohjelmistot ovat jo pitkään vahvistaneet asemaansa.  Ohjelmistojen valmistajat ovat siirtyneet yhä enenevissä määrin palvelun tuottajiksi ja ohjelmistosta on tullut osa kokonaispalvelua. Uusia toimijoita ja niiden tarjoamia ohjelmistoja tulee markkinoille jatkuvasti. Samalla palvelujen käyttöönotto nopeutunut, mutta miten kestävästi niiden tietosuoja-asiat on ratkaistu? Entä missä data sijaitsee?


Ilonan asiantuntijat auttavat asiakkaitaan valitsemaan ja ottamaan käyttöön ne palvelut, joissa noudatetaan yleisiä tietosuoja-asetuksia ja taataan, että ohjelmistojen käyttäminen ja oman työn tekeminen on tietoturvallista.

KOULUTUS, TAPAHTUMAT JA WEBINAARIT

Kuka tahansa voi opiskella itsenäisesti eri ohjelmistojen ja palveluiden käyttöä, mutta onko se mielekästä silloin, kun tuote otetaan käyttöön yhtäaikaisesti koko organisaatiossa? Tai kun siirrytään vanhasta järjestelmästä uuteen järjestelmään, jolloin käyttökulttuuri usein myös muuttuu.


Ilona tarjoaa koulutus- ja tukipalveluja, jotta ohjelmistoon tehty taloudellinen investointi ei valu hukkaan ja uuden ohjelmiston käyttö olisi tehokasta ja turvallista. Ilonalaisten apuna on laaja kouluttajien asiantuntijaverkosto sekä kehittämämme Emill-palvelu.

Lisäksi tuotamme säännöllisesti maksuttomia webinaareja ja avoimia tapahtumia.

ILONA SOFTATUKKU JA YLIOPISTOJEN PUITESOPIMUS

Ilonan edustuksessa on laaja valikoima erilaisia ohjelmistoratkaisuja useilta valmistajilta. Tätä palvelua varten olemme luoneet Ilona Softatukku-palvelun.

Osa Suomen yliopistoista kuuluu Ilonan Softatukku -puitesopimukseen.

Puitesopimukseen liittyneet yliopistot voivat helposti hankkia tarvitsemansa ohjelmistot suoraan ilman kilpailutusta sopimuksen kautta!

Lisäksi tehnyt lisenssihankinnat pysyvät kontrollissa, kun kaikki, myös pienten tarpeiden luottokorttiostokset, hoidetaan palveluna.

 

HARRI NIEMI

harri@ilonait.fi

+358 40 173 6170

ANDREI KOLMAKOW

andrei@ilonait.fi

+358 45 129 4657

RISTO KORHONEN

risto@ilonait.fi

+358 40 505 76 55

MISKA RIEKKINEN

miska@ilonait.fi

+358 400 905 273