top of page
AK.png

WORKSPACE ONE UEM BY VMWARE

WORKSPACE ONE ON RATKAISU MOBIILILAITTEIDEN HALLINTAAN

VMware Workspace ONE (WsONE) järjestelmällä hallitset helposti koko organisaatiosi mobiililaitteet ja vaikkapa Mac-tietokoneet.


WsONE tunnettiin aiemmin nimellä AirWatch ja kun VMwaren hankki AirWatch tuotteen, niin ominaisuudet integroitiin osaksi VMwaren Mobility ja Desktop Virtualization tuoteperhettä. WsONEa voidaan edelleen käyttää myös monentyyppisten mobiiliaitteiden keskitettyyn hallinnointiin.

Etenkin etätyön ja -oppimisen aikana etähallinnan ja -tuen toimivuus on tärkeää.

MIKSI WORKSPACE ONE?

"Unified Endpoint Management" mahdollistaa monenlaisten eri päätelaitteiden hallinnoinnin.


  • Apple iOS, iPadOS, tvOS ja macOS ovat kaikki mahdollista hallita ja WSO tukee luonnollisesti Applen käyttöönotto-ohjelmia sekä volyymiosto-ohjelmia .

  • Android -laitteiden hallinta toteutetaan Googlen Android Enterprise hallinnalla ja esirekisteröintiin voidaan käyttää Android Zero-Touchia tai Samsung KNOX Enrollmentia.

  • Uusina alustoina tuettuja ovat Chrome OS ja Linux mukaanluettuna Rasperry Pi. Windows 10 laitteet voidaan reksteröidän Microsoftin autopilot -toiminnolla.

Ilonalla on taustalla vuosien AirWatch kokemus ja yli 100 erilaista organisaatiota asiakkainaan aina pienistä 25:n laitteen ympäristöistä suuriin yli 10 000 laitteen ympäristöihin. Yhteistä kaikille on kuitenkin hallinnoinnin helppous ja yksinkertaisuus. Sama tuote siis skaalautuu helposti pienestä toteutuksesta suuriin ympäristöihin.

Ilona toimittaa tarvittavat lisenssit ja koulutuksen ja tukipalvelut järjestelmän käyttöön.

ANDREI KOLMAKOW

andrei@ilonait.fi

+358 45 129 4657

bottom of page