close-up-of-human-hand-256514.jpg

ADOBE

 

ADOBE CREATIVE CLOUD - LUOVUUS KUULUU KAIKILLE

 

ADOBE CREATIVE CLOUD

Adobe Creative Cloud tarjoaa 22 ohjelmasta koostuvan ekosysteemin, joka antaa opiskelijoille kattavan, mobiilin ja digitaalisen ympäristön tuoda tarinansa ja luovuutensa elämään käyttäen samoja työkaluja, joita alan ammattilaiset käyttävät nykyään.

Viisi tapaa, jolla opiskelijat käyttävät Creative Cloudia tänään, ovat:

  • Esitykset

  • Videot

  • Valokuvat

  • Web- ja sovellusten suunnittelu

  • Piirtäminen, kuvantaminen

LISENSSIT ERI KOULUTUSASTEILLE

Adobe Creative Cloud tarjoaa 22 ohjelmistosta koostuvan ekosysteemin ja ohjelmat on mahdollista asentaa myös opiskelijoiden omille tietokoneilleen. Ohjelmistopaketti maksaa 5€/opiskelija/vuosi toisen asteen oppilaitoksille.

Perusopetukselle ja korkeakouluille on oma opiskelijalisenssimalli.

Adobe-ohjelmilla valjastatte oppimisen teknologiaa todelliseen hyötykäyttöön.

 
 
Image by Andy Art

ADOBE SPARK VIDEO, PAGE JA POST

Adobe Spark -ohjelmistoilla tuotat helposti näyttävää visuaalista materiaalia suoraan verkkoon jaettavaksi. Voit työskennellä millä tahansa tietokoneella suoraan selaimessa tai mobiilisovelluksissa (iOS, Android).

  • luova tuottaminen

  • monilukutaito

  • jakaminen – yhdessä tekeminen

Adobe mahdollistaa nyt kaikkien Spark-ohjelmien (Video, Page ja Post) käyttämisen maksuttomasti opettajille ja opiskelijoille.

Creating a Movie

ADOBE PREMIERE RUSH

Adobe Premiere Rush on helppokäyttöinen ja monipuolinen videoeditointi-ohjelma. Rush on saatavilla myös mobiililaitteille. Voit aloittaa videon muokkaamisen mobiililaitteellasi ja jatkaa muokkaamista tietokoneella. Projektisi tallentuvat Adoben pilvipalveluun. 

Adobe Premiere Rushilla tuotat nopeasti ammattimaista videota ja muokkaat monipuolisesti videosi ääniraitaa mm. poistamalla taustakohinaa ja tasapainottamalla ääntä.

photo-of-person-holding-camera-equipment

PREMIERE PRO

Premiere Pro on alan johtava videon muokkausohjelmisto elokuville, televisiolle ja verkkosivuille. Luovat työkalut, integrointi muihin Adoben sovelluksiin ja palveluihin sekä Sensein teho auttavat luomaan filmiaineistosta viimeisteltyjä elokuvia ja videoita. Premiere Rushin avulla voit luoda ja muokata projekteja millä tahansa laitteella.

 

ADOBE SPARK-LISENSSINHALLINNAN INTEGROINTI KÄYTTÄJÄHALLINTAAN

 
Image by Chris Montgomery

ADOBE CONNECT

Adobe Connect on monipuolinen järjestelmä verkkotapaamisten, etäopetuksen ja webinaarien järjestämiseen. Adobe Connectilla voi jakaa sisältörikkaita materiaaleja verkkototeutuksissa.

Adobe Connect on Suomessa laajasti käytetty videoneuvottelujärjestelmä. Esimerkiksi liki kaikki Suomen korkeakoulut käyttävät Adobe Connectia sekä lukuisat perus- ja toisen asteen, vapaan sivistystyön oppilaitokset, sekä kunnat ja yritykset.

 

ADOBE SIGN - SÄHKÖINEN ALLEKIRJOITUS

Allekirjoituksen pyytäminen ja allekirjoittaminen on helppoa ja nopeaa. Adobe Sign -palvelussa. Adobe Sign -portaalista voit lähettää allekirjoituspyynnöt määrätyssä järjestyksessä tai yhtäaikaa kaikille. Vastaanottaja saa allekirjoituspyynnön tulee sähköpostiin. Dokumentin allekirjoittaminen sujuu mobiililaitteella tai tietokoneen selaimella. Lopullisessa dokumentissa näkyy allekirjoitusprosessin kulku ja aikaleimat. Dokumentti arkistoituu Adobe Cloudiin.

 
 

HARRI NIEMI

harri@ilonait.fi

+358 40 173 6170

ANDREI KOLMAKOW

andrei@ilonait.fi

+358 45 129 4657

RISTO KORHONEN

risto@ilonait.fi

+358 40 505 76 55

MISKA RIEKKINEN

miska@ilonait.fi

+358 400 905 273

 

Address

Technopolis Ruoholahti 1, 2 krs.

Energiakuja 3, 00180 Helsinki / puh. 0207 191 510,

Ilona IT tietosuojaseloste: https://ilonait.fi/privacy

Contact

Y-tunnus: 2319462-9

Verotunnus: FI 23194629

Follow

  • Facebook

©2020 by Ilona IT Oy