top of page
  • Tiina

Ilonalaisten osaava joukko laajenee!

Päivitetty: 26. toukok. 2021

Satsaus viestintään on satsaus asiakkaisiin. Me päätimme kutsua uuden ammattilaisen mukaan porukkaamme, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti ja monikanavaisesti.

Toukokuun alussa Ilona IT:n remmiin hyppäsi viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija, Tiina Linna. Tiina on yritysviestinnästä kiinnostunut suomen kielen yliopisto-opiskelija. Hänen missionsa ja intohimonsa on auttaa yrityksiä kertomaan tarinoita, jotka halutaan kuulla.


“Me ilonlaiset teemme tärkeää ja merkityksellistä työtä. Tarjoamalla etätyön ja oppimisen ratkaisuja voimme tukea organisaatioita, kun niissä jouduttiin yllättäen tekemään valtavia digiloikkia riippumatta siitä, millaiset niiden valmiudet siihen olivat. Viestintään tehdyn satsauksen ansiosta voimme nyt kohdata asiakkaamme entistä kattavammin,” Tiina kertoo.Arvot kohtaavat, ja työssä pääsee käyttämään luovuutta


Ilona IT:n vahvuus on yhdessä tekeminen sekä rikas ja innovatiivinen ideointi. Nyt kun viestintää hoitamaan on löydetty asiantuntija, joka on valmis käärimään hihansa viedäkseen parhaat ideat käytäntöön, on kokonaisuuden hallinta hyvissä käsissä.


Asiakkaiden arvostus sekä heidän tilanteidensa ja tarpeidensa huomioiminen on tärkein ohjenuora Ilonan viestinnässä ja sitä kautta koko palvelukonseptin ydintä.


“Vain taivas on rajana siinä, miten ketterästi voimme alkaa viestintää ja markkinointia toteuttaa. Esimerkiksi voimme auttaa asiakkaitamme ottamaan huomioon etätyön ja -koulutuksen eri puolia vaikkapa sosiaalisessa mediassa jaettavien Tapahtumanturvaajan vinkkilistojen muodossa”, Tiina innostuu.Satsaus viestintään on satsaus palveluun


Ilonan toimintatapojen ytimessä on sujuva etätyöskentely. Meillä verkkoympäristö ei rajoita asiakkaiden todellista kohtaamista, eikä työkavereiden kesken vallitsevaa yhteisöllisyyden kokemusta. Ilonalaisten osaamisella on vakaa ja hyvin valettu perusta: jokainen tekee työtään vankalla ammattitaidolla sekä täydellä sydämellä sitoutuen yrityksen palvelulupaukseen.


“Yrityksemme toimii todella laaja-alaisesti tarjoten asiakkaillemme sekä ratkaisuja että erilaisia palveluita. Kohdesegmentille räätälöity tuote- ja palveluvalikoimamme, osaava henkilöstömme sekä syvällinen kokemuksemme organisaatioiden ja käyttäjien erilaisista teknologiatarpeista antaa meille erinomaiset edellytykset palvella asiakkaitamme poikkeuksellisen hyvin”, summaa Ilonan toimitusjohtaja, Christian Alopaeus.


“Valitettavasti koen, että tuota viestiä emme ole aiemmin tuoneet esiin riittävän selvästi. Siksi olen erityisen innostunut Tiinan rekrytoinnista – nyt meillä on vihdoinkin mahdollisuus varmistaa että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen hyödyn palveluistamme”, hän lisää.Itsenäinen yhteisöllisyys osaamisen keskiössä


Näinä erikoisina ja monille haastavina aikoina voimme nyt keskittyä auttamaan ja tukemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti verkossa. Kohtaamme asiakkaamme ja heidän tuen tarpeensa riippumatta siitä, onko kyseessä Zoom-palaveri, etäluento, yritysjuhlien järjestäminen verkkoympäristössä tai kenties ajankäytön järkevöittäminen kotitoimistolla läppärin ääressä puurtaessa.


“Minut on otettu ilonalaisten porukassa tosi hyvin vastaan jo ensimmäisestä päivästä alkaen. Työn tekeminen itsenäisesti, mutta yhdessä ja luottamus työkavereiden kesken ovat asioita, jotka kumpuavat sisältä. Ihmiset luovat yhteisön. Tänne jokainen on tervetullut omana itsenään, ja kaikkien osaamista arvostetaan. Se on minusta valtavan hienoa!” Tiina kehaisee uusia työkavereitaan.


Lisää Tiina kaveriksi LinkedInissä ja ota seurantaan myös Ilona IT:n profiili sekä Linkkarissa, Facebookissa että Instagramissa.


  • Tiina Linna

  • tiina [at] ilonait.fi

  • 050 435 2778

 

ILONA IT

on oppimisen teknologian ratkaisujen jälleenmyynti- ja koulutusyritys.
473 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page