top of page
  • andrei049

Ilonan uutuuspalvelu esillä ITK:ssa!

Päivitetty: 6. tammik. 2022

Perinteinen ITK-konferenssi järjestettiin jälleen Aulangolla 1.–3.12.2021, ja kuten kovasti etukäteen suunnittelimme ja toivoimme, myös Ilonalta lähti porukka matkaan. Vallitsevasta pandemiatilanteesta huolimatta konferenssipäivät olivat mukavia ja leppoisia sekä täynnä innostavia kohtaamisia niin vanhojen tuttujen kuin uusien ihmisten kanssa.Ilonalaiset messuilla messuosaston standin edessä.
Kuvassa Ilonan ITK-remmi: Miska (vas.), Christian, Risto, Andrei ja Tiina


Ilonan pisteellä oli esillä Korkeakoulujen IT-päivillä julkaistu Webinar in a Box -palvelumme sekä saman tuoteperheen toinen palvelu, Podcast in a Box.


Halusimme tuoda esiin ratkaisussamme ainutlaatuista palvelunäkökulmaa ja sitä, että jokaiseen Boxiin kuuluu pääsy Emill-yhteisöömme ja sitä kautta asiantuntija-avun äärelle. Niinpä pukeuduimme koko konkkaronkka Emill-asiantuntijaukkelin innoittamana punaisiin lippiksiin, jotka herättivät huomiota ja iloa sekä näyttivät hauskalta varsinkin vähän vinosti päässä keikkuen.


Kuva Emill-asiantuntijaukkelista kurkkaamassa farkkujen takataskusta. Vieressä Podcast in a Box -salkku.
Messujen pukeutumisinspiraationa toimi Emill-ukkeli

Tiesitkö sinä, että In a Box -tuoteperheen palvelukokonaisuuteen kuuluu aina suomenkieliset ja helppolukuiset käyttöohjeet sekä ohje-, inspiraatio- ja opastusvideoita ja muuta innostavaa sisältöä siihen, että juuri te saisitte kaiken mahdollisen ilon irti uudesta salkustanne?“Olen itse messuneitsyt, enkä ole koskaan ennen ollut tällaisessa tapahtumassa näytteilleasettajana”, kertoo Ilonan viestintäasiantuntija, Tiina Linna. “Oli todella hienoa tavata ihmisiä sekä saada nimille ja sähköpostiosoitteille kasvot. Kiitän myös vilpittömästi monien osastojen karkki- ja konvehtitarjontaa”, hän hymyilee iloisena.Kumppanit mukana - Adobe-lisenssit, Academic Software ja Catchbox


Pitkäaikainen kumppanimme, Adobe, oli monin tavoin mukana Ilonan messuosastolla ITK:ssa. Paljon kiitosta saivat maksuttomat Spark-ohjelmat, joita on lukuisissa kunnissa jo otettu käyttöön. Myös edullinen opiskelijoiden Adobe K12 "BYOD-lisenssi" yllätti. Adoben ohjelmistot ovat laadukkaita interaktiivisen koulutuksen työvälineitä opettajille ja oppilaille. Lue täältä lisää Adoben uusimmista käänteistä!


Ilonan kanssa samalla messuosastolla edustivat myös Catchbox-heittomikkibrändin Arturs Gubins ja Aleksejs Kolpakovs. Arturs ja Aleksejs esittelivät Catchbox-mikrofonien kansiin ja vaahtomuovisuojuksiin käytettyä Viral Off -pinnoitetta, joka vähentää yli 99 %:a käsitellyn materiaalin mikrobeista. Näin Catchboxin mikrofonit desinfioituvat itsestään kahdessa tunnissa.


Konferenssivieraat pääsivät tutustumaan myös Ilonan uuteen edustukseen. Belgialaisen Academic Softwaren avulla hallitaan lisenssien asennuksia ja pilvipalvelujen käyttöoikeuksia uudella tavalla. Ilmoittaudu Academic Software -webinaariin täällä.


Risto piti tietenkin huolen siitä, ettei tärkeä keskustelu plagiointivirheiden ehkäisystä jäänyt paitsioon. Turnitinin avulla plagiointivirheet tehdään näkyväksi ja ne korjataan, jolloin niistä myös opitaan.

Miska, Andrei ja Arturs Catchboxin uutuuksia Risto, Adobe ja Harri.

 

ILONA IT


on oppimisen teknologian ratkaisujen

jälleenmyynti- ja koulutusyritys.


Fokuksemme on opettajien koulutuksessa ja heidän osaamisensa

tukemisessa.

146 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page