top of page
  • Writer's pictureristo

Uusia tukipalveluja opettajalle Adobelta

Jokainen meistä on luova yksilö, kukin omalla tavallaan. Kukin meistä haluaa tuottaa jotakin laitteillaan, itselleen tai julkisesti jakaen. Luova tuottaminen ja ongelmanratkaisu ovat supervoimia, joita voimme kaikki opetella. Mitä nuorempana sen aloitamme, sitä kivempaa on oppiminen!

Liki jokaisella meistä on jokin älylaite tai tietokone käytössämme ja siten mahdollisuus myös käyttää Adoben luovia ohjelmistoja. Osasta ohjelmista on omat mobiiliversiot, toiset vaativat tietokoneiden tehot. Yhä useammin Adoben pilvipalvelu Document Cloud yhdistää mobiilin ja tietokoneet helpottaen ja monipuolistaen ohjelmistojen käyttöä.


Mahtava inspiraatioiden portaali Adobe Edex – maksutta käyttöösi

Adoben globaali Education Exchange eli tuttavallisemmin Edex on jatkuvasti päivittyvä portaali vinkkaamaan uusia resursseja ja tarjoamaan sukkelia itseopiskelukursseja silloin, kun sinulla on sille hyvä hetki – tai opiskelijoillasi.


Osa koulutuksista on toteutettu yhteistyössä National Geographicin ja Khan Academyn kanssa.


Adobe Creative Educator -sertifiointikoulutukset

Miten hyödyntää Adoben luovia ohjelmistoja fiksusti opetuksessa? Miten varmistat – ja näytät – oman osaamisesi? Adobe on luonut Creative Educator -ohjelman kehittämään taitojasi ja helpottamaan työtäsi. Pääset myös verkostoitumaan globaalisti samoista asioista kiinnostuneiden opettajien kanssa.


Voit tehdä ACE-kurssit silloin, kun ehdit. Ensimmäisillä kursseilla esitellään ohjelma, kurkkaahan tänne.

  • Mikäli olet jo ACE-ope, laita siitä viesti allekirjoittaneelle

Maksuton Adobe Spark laajenee – Premiere ja Photoshop mukaan


Adobe Spark -ohjelmistoperheessä ovat tutut Page, Post ja Video-ohjelmat. Nämä toimivat selaimissa, jolloin erinomaisia myös Chromebook-käytössä. Osasta on myös mobiiliversiot.

Tuoteperhe laajeni Premiere Rush -videoeditorilla ja Photoshop Express -kuvankäsittelyllä.

  • Kun kuvaat videota mobiililla, voit Rushin avulla myös editoida mobiilissa. Projektisi tallentuu Adoben Document Cloudiin, joten voit saumattomasti jatkaa projektia tietokoneellasi.

  • Photoshop Express mahdollistaa kuvien käsittely mobiilissa, sekä Android- että Applen laitteilla.

  • Spark-perheeseen tuli myös lajitelma Adobe Stock -palvelun kuvia.

Nämä kaikki Spark-ohjelmat saatte maksutta oppilaitoksille!

Lue Ilonan sivustolta lisää Sparkeista.


Yhdellä tunnuksella kaikkiin ohjelmiin ja projekteihisi


Jotta niiden käyttäminen on fiksua ja hallittua, kannattaa tehdä automaattinen käyttäjähallinnan integraatio Adoben ja koulun/kunnan Azure- tai Google-tunnistautumisen kanssa. Käyttäjätunnistuksen avulla oppilas ja opettaja voivat kirjautua ohjelmiin eri laitteilla ja löytää projektinsa aina. Käyttäjähallinnan luominen on sukkela projekti, jossa Ilonan asiantuntija Andrei Kolmakow auttaa mielellään.


Hyödynnä edulliset Adoben koululisenssit


Perus- ja toisen asteen oppilaitokset voivat hankkia opiskelijoilleen henkilökohtaiset BYOD Adobe CC -ohjelmat, näin oppija voi käyttää niitä milloin vain ja missä laitteessa tahansa, mobiilissa ja tietokoneilla. Adobe CC -paketissa on 22 ammattilaisten käyttämää ohjelmistoa.

  • Lisenssien hinta vain 5 €/vuosi, minimihankintamäärä 300 kpl

Toinen vaihtoehto on hankkia Adobe Koululisenssit perinteisesti koulun tietokoneisiin, niin ATK-luokkiin kuin opettajien huoneeseenkin.

  • Hinta vain 27 €/vuosi Alv. 0, minimimäärä 25 kpl, eli 675 €/vuosi

Kun ohjelmistohankinnat pohdituttavat, ota rohkeasti yhteyttä, kerromme tarkemmin ja mietitään teille hyvä ratkaisu.


Tukea ja inspiraatiota niin opettajille kuin opiskelijoille


Kun otatte käyttöön maksuttomat Spark-ohjelmat tai hankitte Adobe CC -lisenssejä, voimme tukea teitä koulutuksillamme. Tarjolla on eri tavoin toteutettavia verkkokoulutuksia Ilonan tai kumppaniemme koulutuksina. Tarjolla on myös AliasEdun ondemand-itseopiskelukursseja ja lähikoulutusta Corellialla Helsingissä.

  • Tärkeintä, että opettajat saavat oikeat välineet, uutta inspiraatiota, mutta ennen kaikkea myös tukea ja helpotusta omaan oppimiseen ja työhönsä!

 

RISTO KORHONEN

Myyntijohtaja

040 505 7655, risto@ilonait.fi


Ilona IT on oppimisen teknologian ratkaisujen asiantuntija. Haluamme, että sinulla on parhaat työvälineet käytössäsi, niin laitteet kuin ohjelmistotkin.


Olen aina avoin keskusteluille, varaa täältä palaveri kanssani.

239 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page