Digital social media

ADOBE SPARK YHDISTÄÄ KUVAN, VIDEON, TEKSTIN, ÄÄNEN KUIN ITSESTÄÄN

Sovellukset ja tekninen käyttöönotto

 
 
Image by Mr TT

ADOBE SPARK POST

Spark Post luot näppärästi näyttäviä kuvakollaaseja ja postereita. Post sisältää runsaasti valmiita suunnittelumalleja joiden muokkaaminen itselleen mieleiseksi on helppoa ja nopeaa. Voit tallentaa julkaisusi omalle päätelaitteelle tai jakaa ne suoraan halutussa koossa eri sosiaalisen median palveluihin. Palvelu toimii tietokoneen selaimella ja on saatavilla sovelluksena iOS- ja Android-laitteille.

Adobe Sparkit ovat maksuton ohjelma-paketti opetukselle.

Image by Brooke Lark

ADOBE SPARK VIDEO

Luo nopeasti havainnollisia videoita, digitaalisia tarinoita. Spark video sisältää valmiita julkaisupohjia ja avoimen kuva- ja ikonipankin, joita voit hyödyntää vapaasti videotuotannossasi. Video-otoksiin voit lisätä myös omaa ääntäsi mikrofoni-työkalun avulla. Tekijänoikeustiedot koostuvat automaattisesti videosi loppuun! Spark Video toimii tietokoneen selaimella tai iOS-sovelluksella.

Image by Laura Chouette

ADOBE SPARK PAGE

Voit luoda näyttäviä tekstiä, kuvaa, linkkejä ja videota yhdistäviä verkkojulkaisuja. Palvelu sisältää lukuisia valmiita suunnittelumalleja ja julkaisupohjia. Valmis verkkojulkaisu jaetaan vastaanottajille linkkinä. Yhteisöllinen työskentely julkaisun parissa onnistuu kutsumalla kollega samaan Page-dokumenttiin. Spark Page toimii sekä tietokoneen selaimella että iOS-sovelluksella.

 
Art Magazine

ADOBE SPARK FOR EDUCATION KOULUTUKSET

Adobe Spark -ohjelmistoilla tuotat helposti näyttävää visuaalista materiaalia suoraan verkkoon jaettavaksi. Voit työskennellä millä tahansa tietokoneella suoraan selaimessa tai mobiilisovelluksissa (iOS).

  • luova monimediainen tuottaminen

yhdessä tekeminen ja jakaminen

ADODE-LISENSSINHALLINNAN INTEGROINTI KÄYTTÄJÄHALLINTAAN

Maksuttoman Adobe Spark tuoteperheen tekninen käyttöönotto ja käyttäjähallinta on luodaan Adoben lisenssiwebin ja oppilaitoksen/kunnan käyttäjähallinnan välille. Integraatio mallissa tekniikka yhdistää Adoben lisenssihallinnan ja asiakkaan oman Azure AD:n tai Google-käyttäjähallinnan. Integroinnin myötä on helpompi osoittaa käyttöoikeuksia kaikille tai yksittäisille käyttäjille.


Palvelun hinta on 300 euroa (alv. 0%)

 
Moilanen-Teemu-540x360_edited.jpg

TEEMU MOILANEN

teemu@ilonait.fi

040 522 2051

Ilona%252520IT-22_ak_edited_edited_edited.jpg

ANDREI KOLMAKOW

andrei@ilonait.fi

045 129 4657