top of page
luis-alfonso-orellana-WjIB-6UxA5Q-unspla

OPPIMISEN AIKA. ONNISTUMISIA YHDESSÄ.

ADOBE CREATIVE CLOUD EXPRESS KOULUTUKSET

CC Express -ohjelmistoilla tuotat helposti näyttävää visuaalista materiaalia suoraan verkkoon jaettavaksi. Voit työskennellä millä tahansa tietokoneella suoraan selaimessa tai mobiilisovelluksissa (iOS).

  • luova monimediainen tuottaminen yhdessä tekeminen ja jakaminen

Työvälineiden avulla voi toteuttaa tarinoita, oppimispäiväkirjoja, dokumentoida prosesseja, ylläpitää verkkosivustoa - vain mielikuvitus on rajana. Eri työvälineitä voi miksata keskenään saumattomasti.

DIGITAALINEN TARINANKERRONTA JA LUOVA TUOTTAMINEN

Työpajatyyppisessä koulutuksessa opitaan luomaan havainnoisia videoita ja digitaalisia tarinoita. Mobiilituottaminen ja tuotosten julkaiseminen ja jakaminen on nopeaa ja kevyttä. Tarinankerronta on hauskaa ja jopa terapeuttista ;-)

Padcaster Studio.png

VIDEO TARINANKERRONNASSA

Työpajassa opit tuottamaan videoanimaatiota, luomaan Green Screen -videoita, editoimaan tuotoksia ja opit jakamisen ja julkaisemisen periaatteet.

MINECRAFT: EDUCATION EDITION

Luovuus, ongelmanratkaisu, tutkiva oppiminen, vertaisoppiminen ja -opettaminen

Minecraft on yksi suosituimmista pienten lasten peliympäristöistä, ja kuuluu tämän hetken kiinnostavimpiin digitaalisen kulttuurin ilmiöihin. Minecraft tarjoaa puitteet luovuudelle ja mielikuvitukselle ja se on uudistanut monipelaamiseen liittyviä käytänteitä. Minecraft: Education Edition on ohjelma pelilliseen oppimiseen kouluympäristöissä. 

GOOGLE WORKSPACE FOR EDUCATION

GWE-koulutuksen tavoitteena on huolehtia siitä, että jokaisella on mahdollisuus opettaa ja oppia vuorovaikutteisesti videokokousten avulla. Haluamme myös tarjota teknisiä ja pedagogisia ideoita siihen, miten tukea etäoppimista, ettei siitä tulisi pelkästään itseopiskelua.

Koulutuksessa tutustutaan palveluiden käyttöön myös mobiililaitteilla ja eri rooleissa, opettaja, oppija! Koulutuksessa kurkkaamme kuinka mm. Google-sivustot soveltuvat pienryhmätyöskentelyyn ja henkilökohtaiseksi portfolioksi etäopetuksen aikana!

OHJELMOINTI

Ohjelmoinnin opettaminen ja ohjelmoinnillisen ajattelun kehittäminen on motivoivaa ja innostavaa! Alakoulussa keskitytään graafisen ohjelmointiin (blokit). Graafista ohjelmointia voi toteuttaa tietokoneella ja mobiililaitteilla. Ohjelmoinnin mielenkiintoa voidaan lisätä erilaisten ohjelmoitavien robottien tai maker-sarjojen avulla. Tutuimpia näistä ovat perinteiset Lego-robotit ja Micro:bit.

SÄHKÖISET ALLEKIRJOITUKSET SUKKELASTI

Playing on Tablet

Adobe Sign -koulutukset ja esittelyt

Adobe Sign on globaalisti johtava järjestelmä sähköisten allekirjoituksien pyytämiseksi.

  • Järjestämme Adobe Sign -esittelyitä

  • Koulutamme järjestelmän käyttöönoton

Löydät Adobe Sign -ohjeita Emill-palvelustamme.

PLAGIOINNIN HAVAITSEMINEN JA ESTÄMINEN

Comic Strip

Turnitin-järjestelmillä

Turnitin valmistaa useampaa ratkaisua, jolla autetaan opiskelijoita kirjoittamisen taidoissa.

Me koulutamme niin järjestelmän adminit kuin opettajat ottamaan järjestelmän haltuun ja hyödyntämään sitä opetuksessa.

Turnitinia käytetään laajasti aina peruskoulun yläasteelta korkeakouluihin, kaikkialla Suomessa.

Avoimia esittelywebinaareja joka kuukausi.

VR-AINEISTOT OPETUKSESSA

Augmented Reality Glasses

ClassVR -koulutus

Miten hyödyntää VR- ja AR-aineistoja omassa luokassasi? Miten hallita tilanne, kun oppilailla kaikilla on headsetit kasvoillaan?

ClassVR on ensimmäinen opetuskäyttöön suunniteltu järjestelmä, jossa kouluttaja valitsee aineistot, lähettää ne laseille ja seuraa materiaalien käyttöä ja ohjaa oppimista.

Lähikoulutus kiva, mutta verkossakin onnistumme.

MOBIILILAITEHALLINTA -KOULUTUS

Group Students Smilling

Workspace One

Workscpace One-järjestelmällä hallitset erilaiset niin mobiililaitteet (tabletit ja puhelimet) kuin Mac-, Chromebook ja Linux-tietokoneetkin. 

Ilonalaiset auttavat yli 100 organisaation laitteiden hallinnassa, kaikkialla Suomessa.

REMIX - ILMAISUN, ESITTÄMISEN, KERRONNAN JA TUOTTAMISEN TUEKSI

Ilona luo oppimiselle aitoja tilaisuuksia, tuo ihmiset yhteen myös etätyöpajoissa. Haluamme tarjota parasta oppimista ja tukea aikuisten monimediaisen tuottamisen ja yhteistyön taitoja. Koulutuskokonaisuuksia tai yksittäisiä työpajoja: juuri siten kuin te haluatte!

Moilanen-Teemu-540x360_edited.jpg

TEEMU MOILANEN

Opetusteknologiajohtaja

teemu@ilonait.fi
+358 40 522 2051

mbk-540x360_edited.jpg

MAJ-BRITT KENTZ

Asiantuntija, kouluttaja

maj-britt@ilonait.fi
+358 45 630 6303

bottom of page