top of page
Paper Leaves Cutouts

LUOVA TUOTTAMINEN JA TARINANKERRONTA

Hair Comb

ILMAISE IDEAT VIDEOILLA

Multimodaaliset tuotokset, joissa yhdistyy kuva, ääni, teksti, video ja ulkoiset resurssit edistävät tuottajan monilukutaitoa. Ne myös monipuolistavat viestin näkyväksi tekemistä. Videoilla voi tuoda ajatuksia esille, luoda tutoriaaleja, antaa antaa tehtäviä tai vaikka toteuttaa arviointia.

CREATIVE CLOUD EXPRESS

Creative Cloud Express työvälineiden avulla voi toteuttaa tarinoita, oppimispäiväkirjoja, dokumentoida prosesseja, ylläpitää verkkosivustoa - vain mielikuvitus on rajana. Eri työvälineitä voi miksata keskenään saumattomasti.

THINGLINK

ThingLink on interaktiivinen kuvallisen tarinankerronnan työkalu yrityksille ja opetukseen. Thinglinkin editorin avulla kuviin, 360-kuviin ja videoihin ja 360-videoihin voidaan lisätä informaatiota ja tuotosten avulla voidaan esitellä vaikkapa tuotteita, ideoita, tiloja ja palveluja asiakkaille ja kuluttajille. Opetuskäytössä työväline on verraton oman ajattelun ja oppimisen ilmentäjä!

REMIX: ILMAISUN JA TUOTTAMISEN TUEKSI

Haluamme yhdistellä, miksata ja uudelleen järjestellä median eri modaliteetteja - ääntä, kuvaa, videoita - ne elävöittävät ja havainnollistavat asioiden esittämistä. Kysy ja luomme inspiroivia kokonaisuuksia, joiden avulla voit raikastaa työhösi liittyviä esityksiä tai rikastaa etä- tai lähiopetusta.

Moilanen-Teemu-540x360_edited.jpg

TEEMU MOILANEN

Opetusteknologiajohtaja
teemu@ilonait.fi
+358 40 522 2051

bottom of page