top of page
 • Writer's pictureristo

Saat parhaat hyödyt Microsoftin työkaluista Academic Software -alustan avulla

Päivitetty: 29. jouluk. 2022

Ilonan edustama, hiljattain Suomessa lanseerattu Academic Software on itsepalvelualusta, joka on suunniteltu ratkaisemaan koulutuksen IT-haasteita. Alusta auttaa kaikenlaisten ohjelmistojen asennuksessa ja käyttöönotosta, lisenssimalleista riippumatta. Mutta yksi tärkeimpiä syitä alustan käyttöön on sen kyvykkyys ratkaista oppilaitoksen IT-haasteita helpottamalla Microsoftin eri resurssien käyttöä ja hallintaa useilla tavoilla:

 • Microsoft 365 -lisenssit voidaan määrittää automaattisesti alustan kautta

 • Kaikki Microsoftin opiskelijaedut jaetaan yhden alustan kautta

 • Lisenssit voidaan myöntää lennossa yhdellä napsautuksella Microsoft 365:n kautta

 • Tuoteavainten toimittaminen Microsoftin työkaluille, kuten Visio, Windows Server ja SQL Server

 • Kaikki ohjelmistopaketit käyttöönne tekee Academic Software

 • Lisenssien käyttöanalytiikan raportointi alustan kautta

 • Hallitse Azure Cloud -palveluanne alustan Student Cloud ja Research Cloud -ominaisuuksien avulla

 • Parantaa kustannusten hallintaa

 • Lisää digihyvinvointia organisaatiossanne

-> Katso webinaaritallenne tästä - varmasti hyvin käytettyä aikaa!




Academic Software määrittää kaikki Microsoftin työkalut toimimaan alustalta – ohjelmistot, virtuaalisen työpöydän infrastruktuurin, pilvi- ja verkkopohjaiset sovellukset – samalla kun oppilaitoksesi valvoo ja seuraa raportointia.


Academic Software integroi ohjelmistonimikkeiden ja sovellusten käyttöönoton ja lisensoinnin; määrittää käyttäjähallinnan integraation Azure Active Directoryn kanssa. Koska Academic Software on pilvipalveluiden Microsoft Gold Partner -kumppani, niin he voivat valjastaa käyttöön Azure-pilvipalvelusi. Näin sovellusten virtualisointi, virtuaalikoneet ja Azure Virtual Desktop ovat kaikki käytettävissä alustan kautta selkeällä valvonnalla.


Pilvihallinta Academic Softwaren avulla


Academic Softwaren Student Cloud on "pilvipalvelu", jonka avulla opettajien on helppo valmistaa pilvilaboratorioita opiskelijoille, jotta he voivat käyttää Microsoftin pilviresursseja valvotussa ympäristössä.


Kun Academic Software on tehnyt alkuperäisen asennuksen itse päättämilläsi parametreilla, opettajat ja opiskelijat voivat perustaa laboratorioita ja aloittaa virtuaalikoneiden käytön tehtävissä ja harjoituksissa ilman, että heidän tarvitsee käyttää koko Azure-hallintaympäristöä.


Kustannusten hallintaominaisuudet, kuten automaattinen sammutus ja ennalta asetetut käyttörajat, estävät ylikulutuksen, ja käyttöä seurataan ja seurataan kojelautaraportoinnin avulla ilman, että sinun tarvitsee tuntea Microsoft Azure Portalin yksityiskohdat.


Lisäksi Academic Softwaren Research Cloud tarjoaa tutkijoille kaikki heidän tarvitsemansa Azure-pilviresurssit missä tahansa, helposti käytettävällä ja joustavalla tavalla. mutta pitää hallinnan laitoksen käsissä selkeän valvonnan ja sisäänrakennettujen kustannusten valvontamekanismien avulla.


Opiskelijalisenssit, provisiointi ja jakelu


Microsoftin tarjoamien ilmaisten opiskelijoiden käyttömahdollisuuksien varmistaminen voi olla haasteellista, mutta Academic Software tarjoaa kaikki Microsoftin opiskelijaedut yhdestä paikasta alustan kautta.


Ja Academic Software tarjoaa useamman kuin yhden käyttöönottotavan jokaiselle käyttäjätyypille, mikä tarjoaa joustavuutta jokaiselle käyttäjälle ja laitteelle. Se tarjoaa käyttäjäystävällisesti vaihtoehtoja alkuperäisen asennuksen ja AVD:n välillä, jolloin käyttäjäsi eivät aina kuluta pilviresursseja käyttääkseen haluamiaan sovelluksia.


Loppukäyttäjät voivat pyytää sovelluksen asennusta Microsoft Intunen kautta Academic Software -alustalta. Ne on asetettu muutamassa minuutissa. Academic Software luo, testaa ja synkronoi Intune-paketin jokaiselle sovellukselle, mikä säästää teidän aikaanne. Academic Software voi luoda minkä tahansa tarvitsemasi paketin ilman lisäkustannuksia ja uusimmat versiot ovat aina käyttäjien saatavilla. Paketteja voidaan käyttää myös uusien tietokoneiden rekisteröintiin Autopilotin kautta, jolloin laitteet voidaan toimittaa loppukäyttäjälle "zero touch" -provisioinnin avulla. Microsoftin EMS-ratkaisut mahdollistavat myös MacOS-, iOS- tai Android-laitteiden yhdistämisen Windowsin rinnalle oppilaitoksen infrastruktuurissa.


Monet sovellukset ovat saatavilla vain verkkosovelluksena, kuten LinkedIn, Kahoot, Thinglink. Tässä tapauksessa Academic Software automatisoi rekisteröintiprosessin ja tarjoaa saumattomia lennossa SSO (Single Sign-On) -uudelleenohjauksia sovellukseen.


Ohjelmistot ja sovellukset voidaan myös asettaa saataville virtuaalisen työpöydän infrastruktuurin (VDI) kautta Azure Virtual Desktopin (AVD) kautta. Academic Software määrittää automaattisen skaalausvaihtoehdon tarjotakseen tehokkaan VDI-ratkaisun ja pitää kulutuksen hallinnassa. AVD (aiemmin Windows Virtual Desktop) on kokonaan määritetty Academic Softwarella oppilaitoksesi Azure-ympäristössä. Lisälisenssikuluja ei myöskään aiheudu, koska Azure Virtual Desktopia voidaan käyttää nykyisen Microsoft 365- tai Windows-lisenssisi kanssa.



Mukana paketissa tukipalvelut - Academic Softwaren helpdesk ja service desk


Academic Software -alusta on suunniteltu itsepalveluun – ajatuksena, että loppukäyttäjä voi helposti auttaa itseään haluamansa työkalun parissa. Useimmat käyttäjät voivat käyttää haluamaansa Academic Softwaren käyttäjäystävällisten tukioppaiden ohjaamana. Mutta jos heillä on ongelmia, loppukäyttäjät – opettajat, opiskelijat, tutkijat ja henkilökunta – voivat ottaa yhteyttä monikieliseen Academic Software -tukipalveluun missä tahansa ohjelmistojen, sovellusten ja pilviresurssien käyttämisessä alustan kautta.

Tämä tarkoittaa, että kaikki oppilaitoksesi Microsoft-työkalut ovat helposti loppukäyttäjien käytettävissä yhdeltä helppokäyttöiseltä alustalta, jossa on oikea tasapaino kustannustenhallinnan, käyttökokemuksen ja turvallisuuden välillä.

Lisätietoja:

-> Katso webinaaritallenne tästä - varmasti hyvin käytettyä aikaa!


RISTO KORHONEN


Myyntijohtaja, yrittäjä 040 505 7655, risto@ilonait.fi

 • Ilona IT on oppimisen teknologian ratkaisujen asiantuntija. Haluamme, että sinulla on parhaat työvälineet käytössäsi, niin laitteet kuin ohjelmistotkin sekä tukea ja inspiraatiota arjessasi.

Ilonalla on mm. puitesopimus Korkeakoulujen ohjelmisto- ja pilvipalvelujen hankintojen osalta, nk Softatukku-sopimus.


118 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page