top of page
 • Writer's pictureristo

Helpotusta hankintoihin – Softatukku!

Päivitetty: 18. toukok. 2022

Ilonan uusi Softatukku-puitesopimus helpottaa korkeakoulujen ohjelmistojen ja pilvipalvelujen sekä -kapasiteetin hankintoja. Kun korkeakoulut tekevät ostoja n. 50 miljoonan euron arvosta, se on aikaisemmin vaatinut hurjan määrän kilpailutuksia ja määrittelyjä. Ilonan kolmas Softatukku-puitekausi on sekä helpottamassa että mahdollistamassa hyvien hankintojen tekemistä.


Etuja asiakkaalle

 1. Meille Ilonassa on tärkeintä, että Softatukku-sopimus tuo asiakkaalle sekä helpotusta hankintoihin että varmaa säästöä hankintakustannuksiin.

 2. Hankintamallin avulla asiakas saa varmuudella käyttöönsä juuri haluamansa softa- tai pilviratkaisun. Ratkaisu sisältää tarvittaessa myös tarvittavat palvelut käyttöönottoon ja tukeen.

 3. Ilonan asiantuntijoiden laaja kokemus hyödyttää jokaista korkeakoulua Suomessa. Uusia edustuksia ja palveluita kehitetään koko ajan.

Ilona tuo lisäarvoa hankintaprosesseihin

 1. Me Ilonassa tunnemme korkeakoulujen tarpeet ja osaamme myös ehdottaa hyviä ratkaisuja ja ennen kaikkea niiden eri lisenssi- ja hankintamalleja.

 2. Asiantuntijamme voivat palvella hyvinkin läheisesti lisenssihankinnoissa, jopa uudella tavalla ulkoistettuna palveluna.

 3. Pragmaattisia etuja on laskuttaminen euroissa, sähköisesti ja viitetiedoilla. Unohdetaan luottokorttiostokset ja kuittirumba! Raportointimme muistuttaa uusinnoista ajoissa.

Etuja ohjelmistojen valmistajille

 1. Suurta etua työajan säästönä, kun kuormittavia kilpailutuksia ei tarvitse työstää.

 2. Fokus oikean ratkaisun mahdollistamiseksi.

 3. Mahdollisuus paketoida palvelut ja koulutukset fiksuun kokonaisuuteen.

Uusia edustuksia Ilonalla

 1. Ilonan omassa edustuksessa oleva tuoteportfolio laajenee koko ajan, näin voimme olla entistä monipuolisemmin palveluksessanne.

 2. Voitte myös hankkia Ilonan asiantuntijoita lisäresurssiksenne.

 3. Tavoitteena parempaa ja nopeampaa palvelua teille ohjelmisto- ja lisenssihankinnoissa.


Softatukku-puitesopimus lyhyesti


Softatukku-puitesopimuksessa on mukana 24 korkeakoulua Suomesta. Ilona on toiminut korkeakoulujen ohjelmistohankintojen "hovitoimittajana" jo yli 8 vuotta. Tänä aikana hankinnat ovat tulleet yhä haastavammaksi monin tavoin, siksi ne vaativat ammattiosaamista.

Kokonaisuudessaan opetuksen ohjelmisto- ja pilvipalvelumarkkinoiden arvo on arviolta 200 miljoonaa euroa vuodessa. Ilona kehittää Softatukku-mallista sopivan myös perus- ja toisen asteen tarpeisiin. Keskustelemme tästä mieluusti kaikkien asiakkaidemme kanssa.

 

RISTO KORHONEN

Myyntijohtaja 040 505 7655, risto@ilonait.fi


Ilona IT on oppimisen teknologian ratkaisujen asiantuntija. Haluamme, että sinulla on parhaat työvälineet käytössäsi, niin laitteet kuin ohjelmistotkin sekä tukea ja inspiraatiota arjessasi.


Ilonan 7M € liikevaihdosta suurin osa muodostuu ohjelmisto- ja pilvipalvelumyynnistä. Uudet edustuksemme ja palvelumme mahdollistavat uudet lisäpanostukset ja luovat tarvetta rekrytoida myös uusia asiantuntijoita.

110 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page