top of page
  • Writer's pictureristo

Ilona IT nappasi korkeakoulujen 14 miljoonan IT-softahankinnat

Ilona on voittanut Helsingin yliopiston organisoiman kilpailutuksen, jossa valittiin ohjelmistolisenssien ja pilvipalveluiden jälleenmyyjä 24 korkeakoululle. Aiemminkin hyväksi havaittu Ilonan hankintamalli laajeni nyt liki valtakunnalliseksi.


Sopimuksessa korkeakoulut voivat hankkia helposti suorahankintana Ilonalta juuri sen ohjelmiston tai pilvipalvelun, jonka ne tarvitsevat, ilman erillisiä kilpailutuksia. Uusi hankintamalli säästää tietohallinnon aikaa hankintaprosesseissa ja mahdollistaa paremman lisenssiseurannan.

“Uusi, liki valtakunnallinen, puitesopimus vahvistaa Ilonan roolia oppilaitoksien lisenssiasiantuntija”, korostaa Ilonan toimitusjohtaja Christian Alopaeus. “Me Ilonassa kutsumme sitä SOFTATUKKU-palveluksi”, hän jatkaa. Ilona tarjoaa uutta Softatukku-palvelua näiden 24 korkeakoulun lisäksi myös kaikille muille Suomen oppilaitoksille ja kouluasteille valtakunnallisesti.


“Softatukku-palvelussa kaikille asiakkaille mahdollistetaan ohjelmistojen ja käyttöoikeuksien jakelu uudella Academic Software -portaalilla. Tämä alusta tulee helpottamaan tietohallinnon työtä ja lisäämään hurjasti niin opettajien kuin opiskelijoiden tyytyväisyyttä digipalveluihin”, kertoo Ilonan asiantuntija Risto Korhonen.Puitesopimuksessa mukana olevat oppilaitokset


Helsingin yliopisto, Aalto-yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Jyväskylän yliopisto, Lapin yliopisto, Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto LUT, Taideyliopisto, Tampereen yliopisto, Turun yliopisto ja Vaasan yliopisto.

Centria amk, Diakonia amk, Haaga-Helia amk, Hämeen ammatti-instituutti, Hämeen amk, Kaakkois-Suomen amk, Kajaanin amk, Karelia amk, LAB amk, Lapin amk, Metropolia amk, Tampereen amk, Turun amk ja Yrkeshögskolan Arcada.

  • Näissä oppilaitoksissa opiskelee yli 300.000 opiskelijaa!


Ilona IT is the reseller of software licenses and cloud services to HiEd in Finland

Ilona has won a public tender organized by the University of Helsinki, in which a reseller of software licenses and cloud services for 24 universities was selected.


Ilona IT Oy on oppimisen teknologian asiantuntija


Vuodesta 2010 Ilona IT on toiminut oppilaitosten IT-jälleenmyyjänä ja kouluttajana valtakunnallisesti. Haluamme auttaa opettajia käyttämään teknologiaa nohevammin. Jatkossa tulemme tukemaan suoraan myös opiskelijoita. Olemme kehittäneet skaalautuvan Emill-sovelluksen opettajien ja opiskelijoiden auttamiseksi.


Ilona IT on yhdessä Advania Oy:n kanssa Hanselin IT-laitteiden DPS-sopimuksen voimavarakumppani ja alihankkija.Lisätietoja:


Christian Alopaeus, toimitusjohtaja, 0400 412 158 christian@ilonait.fi

Risto Korhonen, myyntijohtaja, oppilaitosmyynti, 040 505 76 55 risto@ilonait.fi


Ilona IT Oy on perustettu 2010, liikevaihto 6,6 M€,

855 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page