top of page
  • andrei049

Ilona-kysely 2021 – eli miten meni teidän mielestä

Ilona täytti maaliskuussa 2022 12 vuotta. Alakoulun päättötodistuksen saamisen kunniaksi päätimme jakaa viime vuoden lopulla asiakkaillemme, kumppaneillemme ja sidosryhmillemme lähetetyn kyselyn tuloksia. Kyselyn tarkoitus oli selvittää, mitä te ajattelette meistä ja millainen mielikuva teillä meistä on sekä saada konkreettista tietoa siitä, miten voisimme palvella teitä entistä paremmin. Asiakkaidemme kohtaaminen ja parhaana yhteistyökumppanina toimiminen on ilonalaisuuden ytimessä. Siksi haluamme rakentaa entistä vahvempaa Ilona-kokemusta yhdessä teidän kanssanne.


Saimme kyselyyn kaikkiaan yli 100 vastausta. Vastaajista suurin osa on ammatiltaan opettajia, toiseksi suurin edustus on tietohallinnon työntekijöillä, ja kolmanneksi kiri liki 17 % osuudella opetuksen hallinnossa työskentelevien porukka. Yli puolet vastaajista kertoi, että organisaatio, jossa he työskentelevät, on tällä hetkellä Ilonan asiakas. Melkein viidennes taas kertoi itse olevansa Ilonan asiakas, kun taas reilu kolmannes ei vielä kyselyn täyttämisen hetkellä ollut Ilonan asiakas. Asiakkuuden esteenä oli melkein puolella vastaajista voimassa oleva puitesopimus toisen toimittajan kanssa. Reilu kolmannes taas kertoi, etteivät tiet Ilonan kanssa vain olleet vielä kohdanneet.Sosiaalinen ja seurattu Ilona


Ilonan meininkiä ja edesottamuksia seurataan selkeästi eniten uutiskirjeemme, Ilona-postin kautta. Toiseksi eniten Ilonaa seurataan sosiaalisen median kanavissa, enimmäkseen Facebookissa ja Instagramissa. Myös erilaiset tapahtumat – joita toivon mukaan pian päästään taas järjestämään – ja webinaarit olivat nekin suosittuja kanavia Ilonan seuraamiseen. Kertoipa reilu 30 vastaajaa seuraavansa somessa myös meitä ilonalaisia ihmisiä ja saavansa tietoa tekemisistämme sitä kautta.


Kysymykseen siitä, moniko kyselyyn vastaajista kuului Ilona-postin vastaanottajiin kyselyyn vastaamisen hetkellä, antoi myöntävän vastauksen tasan 100 vastaajaa. Hieman yli 15 % vastaajista ei ainakaan tunnusta saavansa Ilona-postia, ja osa ilmaisi halunsa liittyä listalle.

Jos sinä et jo ole Ilona-postin vastaanottaja, voit tilata kirjeemme täältä.Yhteiset arvot ytimessä


12-vuotias Ilona on onnistunut uudistumaan ja pysymään kehityksen pyörityksessä hyvin mukana. Asiakaskuntamme, yhteistyökumppanimme ja sidosryhmämme jakavat kanssamme samoja, yhteisiä arvoja. Henkilökohtaiset suhteet ja toistemme kohtaaminen herättävät halun aitoon kommunikaatioon puolin ja toisin, ja siksi olemme kiitollisia jokaisesta vastauksesta, jonka kyselyyn saimme.


Sosiaalisessa mediassa Ilonalle menee oikein kivasti, joskin skarpattavaa erityisesti Instagramin puolella vielä löytyy. Tärkein viestintäkanavamme on kuitenkin uutiskirjeemme, Ilona-posti, joka on onneksi tuttu myös suurimmalle osalle teistä.


Tässä blogissa loimme katsauksen Ilona-kyselyn vastaajiin demografisesta näkökulmasta. Samalla alkaneen blogisarjan seuraavassa osassa tarkastelemme niitä oppimisunelmia, joita teillä on sekä paneudumme hieman TVT-taitojen maailmaan. Pohdimme myös sitä, miten me Ilonassa voisimme auttaa teitä saavuttamaan omia unelmianne oppimisen ja TVT-taitojen parissa sekä unelmoimme hiukan itsekin.


Blogin toinen ja kolmas osa julkaistaan toukokuun aikana – pysykää linjoilla!

 

ILONA IT

Oppimisen teknologioiden asiantuntija.


Kiitos ensimmäisestä 12 vuodesta! Yhdessä eteenpäin.


54 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page