top of page
  • andrei049

Bett alkaa huomenna! Liity bettiläisten ryhmään Emillissä

Lontoossa huomenna alkava kansainvälinen edtech-tapahtuma BettShow kokoaa yhteen alan tekijöitä, ajattelijoita ja tulevaisuutta kaikkialta maailmasta. Tässä blogitekstissä esittelemme Emilliin luomamme Bett-ryhmän. Sieltä messukävijät löytävät suosituksia ja vinkkejä oman Bett-kokemuksensa rakentamiseen sekä tietysti jo perinteisen British Museumissa järjestettävän Ilonan seminaarin ohjelman. Kaikki suomeksi, totta kai!


Emillin Bett 2023 -ryhmä on avoin kaikille, joilla on käyttäjätunnus Emillissä. Kaikista näppärimmin käytät Emilliä mobiililaitteellasi, jolloin tärkeä info kulkee mukanasi taskussa siellä, missä sinäkin olet. Voit kätevästi tarkistaa esimerkiksi ilonalaisten Bett-suositukset, vinkkejä hyvistä lontoolaisista pubeista ja nopeimman reitin lentokentältä Lontoon keskustaan.


Emillin voit ladata maksutta App Storesta tai Google Play -kaupasta. Jos et jostain syystä pysty tai halua käyttää Emilliä mobiililaitteella, on sitä mahdollista käyttää myös selaimessa.


Linkki Emillin selainversioon (linkki vie suoraan Bett 2023 -ryhmään):Miten löydän Bett 2023 -ryhmän?

Se on tosi helppoa:

  1. Lataa Emill alas mobiililaitteellesi.

  2. Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnuksia, etusivun kirjautumistyökalu ohjaa sinua niiden luomisessa.

  3. Kun tunnarit on luotu, löydät etusivulta kaikille käyttäjille avoimet ryhmät.

  4. Klikkaa ryhmien yläpuolelta kohtaa “Näytä kaikki” ja pääset selaamaan Bett 2023 -ryhmään.

  5. Klikkaa ryhmän kansikuvaa ja pääset sisälle. (Kansikuva on sama kuin tässä blogitekstissä.)


Miten ryhmä toimii?

Löydät kaiken sisällön Koti-näkymästä. Klikkaamalla/painamalla kohdasta “Näytä kaikki”, saat näkyviin enemmän sisältöä ja työkaluja. Alla olevissa kuvissa on Koti-näkymä selainversiossa, älypuhelimessa ja tabletissa.Kuvakaappaus tietokoneen näytöltä Emillin Bett-ryhmän etusivulta. Vasemmalla valikko, jossa allekkain: koti, kokoelmat, ryhmächatit, faq, ryhmän jäsenet, asetukset, käyttäjät ja auttajat. Keskellä Kokelma ja neljän kokoelman kansikuvat. Oikealla ote Aikajanasta ja pari postausta siinä. Keskellä alaosassa Ryhmächat.
Ryhmän Koti-näkymä selainversiossa.

Ruutukaappaus älypuhelimen näytöltä. Bett-ryhmän kansikuva ja sen alapuolella sisältöjen kansikuvat. Sisältöjen alapuolella kuvat auttajista ja heidän etunimensä. Alimpana vasemmalla aikajana, mutta siitä näkyy vain otsikko.
Ryhmän Koti-näkymän yläosasta älypuhelimessa.

Ruutukaappaus älypuhelimesta. Ylälaidassa Aikajana sekä työkalu, jolla pääsee itse postaamaan aikajanalle. Sen vieressä postausnäyte aikajanan sisällöstä. Siinä alapuolella Ryhmächat ja chatin alapuolella FAQ:n kolme esimmäistä kysymystä.
Näkymä Ryhmän Koti-näkymän alaosasta älypuhelimessa.


Ruutukaappaus tabletista. Ylälaidassa Bett-ryhmän kansikuva. Sen alapuolella Sisällöt ja jokaisen sisällön kansikuva. Siinä alapuolella Auttajien kuvat ja nimet ja heidän alapuolellaan Aikajana sekä työkalu, jonka avulla voi itse postata aikajanalle. Siinä alapuolella Ryhmächatit sekä FAQ.
Ryhmän Koti-näkymä tabletilla.

Mitä kaikkea voin tehdä ryhmässä?

Bett 2023 -ryhmän ideana on koota Suomesta Bettiin lähtevät messukävijät yhteen samalle alustalle. Ryhmän jäsenenä voit lukea sinne tehtyjä sisältöjä, joita on laidasta laitaan sekä itse ExCeLiin liittyen että Lontooseen yleisemminkin. Kaikki ilonalaiset, jotka ovat matkalla mukana, ovat kokeneita Bett-kävijöitä ja nähneet Lontoostankin monia paikkoja. Kannattaa siis ehdottomasti tutustua Andrein, Riston ja Teemun Bett-polkuihin ja bongata sieltä itselle kiinnostavimmat tärpit.


Onnistuimme houkuttelemaan Lontoo-sisältöjen tuottajaksi myös Soilin Snellman Edusta. Soili on intohimoinen maailmanmatkaaja ja rakastaa muun muassa tunnelmallisia kahviloita ja kiinnostavia museoita. Jos siis kulttuurinnälkä yllättää, kannattaa kurkata Soilin suositukset.


Bett 2023 -ryhmässä on myös ryhmä-chat, jossa voi kysyä, kertoa ja keskustella muiden messuvieraiden kanssa. Chatissa on helppoa esimerkiksi sopia tällit johonkin ja mennä kimpassa Lontoon keskustasta ExCeLiin tai lyöttäytyä kivan porukan mukaan messuohjelman pyörteisiin.


Ilonan asiantuntijat ovat mielellään apunasi Bett-matkallasi. Voit lähettää meille viestiä Emillin kautta tai jos satut bongaamaan meikäläisiä tapahtumapaikalla, tule rohkeasti nykäisemään hihasta.Mistä löydän vastauksia kysymyksiini?

Siihen ryhmästä löytyy käteviä työkaluja. Ensiksi kannattaa tarkistaa FAQ, josta löydät lajitelman useimmin kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen. Jos tiedät vastauksen johonkin kysymykseen, voit jakaa tietosi muiden ryhmäläisten iloksi ja avuksi.


Aikajanalle julkaistaan Bettiin ja Lontooseen liittyviä tärppejä, täkyjä ja sisältöjä koko messujen ajan. Aikajana elää jo ennakkoon, kun fiilistelemme yhdessä tulevia tapahtumapäiviä. Seuraa siis sitä, tule mukaan hypetykseen ja jaa myös omaa innostustasi.


Bett-kävijöiden vuoden 2023 ryhmään kuuluu jo melkein 240 huipputyyppiä. Liity mukaan kivaan porukkaan ja tuo kollegasi ja kaverisi mukana.


Nähdään Lontoossa!

 

EMILL BETTY

app.emill.fi

124 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page