top of page
  • Writer's pictureristo

Adobe Express – ja 5 mahtavaa uudistusta!

Adobe Express on suunniteltu erityisesti opettajien ja oppilaiden tarpeisiin. Se tarjoaa helpon ja intuitiivisen tavan luoda näyttävää visuaalista sisältöä ilman teknistä osaamista. Opettajat voivat käyttää sitä esitysten, infografiikkojen ja muiden opetusmateriaalien luomiseen, kun taas oppilaat voivat käyttää Adobe Expressiä projekteissaan, videotarinoissaan ja missä tahansa luovissa töissään.


Adobe Express toimii tietokoneen verkkoselaimella ja siitä on saatavilla oma mobiilisovellus iOS- ja Android-laitteille.


Adobe Express on maksuton oppilaitoksille – myös varhaiskasvatukselle!


Adobe Express on saatavilla maksuttomasti käyttöön varhaiskasvatukseen sekä perusopetuksen ja toisen asteen oppilaitoksille. Tähän pakettiin sisältyy Adobe Expressin lisäksi Premiere Rush videoeditointisovellus (tietokone ja mobiili), Adobe Photoshop Express mobiililaitteille sekä vanhat tutut iOS-sovellukset Spark Video ja Spark Page.

Sovellusten lisäksi käytössäsi on tuhansittain Adobe Stockin mediasisältöjä ja fontteja! Tuotoksistasi syntyy melkeinpä itsestään supernäyttäviä!


Uutta myös se, että nyt Adobe Express on maksullisena lisenssinä saatavilla korkeakoulujen käyttöön.


Adobe Expressin 5 mahtavaa uudistusta:


1. Generatiivinen tekoäly: Adobe Expressin tekoälyominaisuudet (Adobe Firefly) tekevät sisällön luomisesta entistä helpompaa ja tehokkaampaa. Teksti kuvaksi ominaisuuden avulla luodaan mielikuvituksellisia kuvatuotoksia omiin projekteihin. Tekoälyn avulla voidaan myös muuttaa projektien tekstien visuaalisuutta antamalla haluttu kehote tekoälylle. Tekoäly on koulutettu turvallisella aineistolla, joten häiritseviä tuotoksia ei synny. K-12 oppilaitosversion käyttäjät saavat kuukausittain käyttöönsä 250 generointikrediittiä. Yksi tekoälykehote/tuotos käyttää yhden krediitin. Saat kokeilla ja kehottaa tekoälyä siis ihan rauhassa.


2. Pikatoiminnot: Adobe Expressiin on tuotu opettajan ja oppilaan arkea helpottavia pikatoimintoja. Adobe Express oppilaitoksille sisältää kaikki näppärät pikatoiminnot.. Pikatoimintojen avulla voit poistaa nopeasti taustan kuvasta ja videosta. Yhdistele ja editoi videoita. Voit muuttaa niiden nopeutta tai luoda videosta GIF-tiedoston. Lisäksi hauskana ja hyödyllisenä uutuutena on hahmon äänianimointi suoraan pikatoimintona.

PDF-tiedostojen muokkaaminen on helppoa. PDF-tiedostoja voidaan myös luoda helposti eri tiedostomuotoja yhdistellen.


3. Reaaliaikainen yhteistyö: Opettajakollegat ja oppilaat voivat työskennellä nyt yhdessä reaaliaikaisesti Adobe Expressissä. Ryhmätyöskentely sujuu entistä paremmin ja opettaja voi antaa palautetta helposti oppilaiden projektien etenemisestä.


4. Videoiden tuottamisen helppous: Videoiden luominen ja muokkaaminen on tehty erittäin yksinkertaiseksi Adobe Expressissä. Käyttäjät voivat vetää ja pudottaa videoita ALL-IN-ONE-editoriin, lisätä taustamusiikkia tai omaa kerrontaa, tehosteita ja siirtymiä sekä leikata videota. Digitaaliset tarinat ja projektityöt syntyvät helposti intuitiivisilla työkaluilla ja valmiit mallit tekevät videoiden tuottamisesta helppoa myös ihan aloittelijoille.


5. Helppo oppilaitoskohtainen kirjautuminen oman verkkolinkin avulla: Oppilaat ja opettajat voivat kirjautua Adobe Expressiin helposti käyttämällä oppilaitoksen omaa verkkolinkkiä. Kirjautumisprosessi on nopea ja turvallinen.


Koulutusta uuden Adobe Expressin käyttöön?

Kun haluatte koulutusta uuden Adoben Expressin käyttöön, on Teemu Moilanen oikea mies tähän hommaan. Koulutus voidaan toteuttaa verkossa tai lähitapaamisena. Sisällön räätälöimme aina asiakkaan tarpeen mukaisesti.


Nyrkkisääntönä: kolmessa tunnissa ehditään paljon ja kokonaisen päivän (6h) aikana opimme kaiken tarpeellisen.


teemu@ilonait.fi 040-5222051

Katso Teemun esittelywebinaarin


Miten luovan tuottamisen taitoja työstetään teillä?


Adobe Express kuuluu Ilonan Softatukku-valikoimaan. Tutustu Softatukkuun oheisen linkin kautta tai sovi tapaaminen, niin jutellaan siitä, miten saadaan Adoben monipuoliset työkalut käyttöön myös teidän oppilaitoksessanne.276 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page