top of page
  • maj-britt

Tukea kolmitasoiseen tukeen — Emill varhaiskasvattajien apuna

Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) jakoi toukokuussa 2022 erityisavustusta kolmitasoisen tuen jalkautukseen ja inkluusion toteuttamiseen varhaiskasvatuksessa. Avustus, 35 miljoonaa euroa, jakautui 149 kunnan kesken ja myönnetyt summat vaihtelevat vajaasta 20 tuhannesta yli kahteen miljoonaan euroon.
Nyt kuntien on ratkaistava, miten avustuksella palkattu henkilöstö ja/tai järjestettävä koulutus tavoittaa tasavertaisesti ja tehokkaasti niin julkisen kuin yksityisen puolen henkilöstön sekä kunnan perhepäivähoitajat.


Lisäksi niiden on ratkaistava, miten estää, ettei avustuksella palkattu henkilöresurssi kuormitu laajassa koulutus-, neuvonta ja ohjaustehtävässä. Vielä on löydettävä rationaalinen keino pitää yllä aiheeseen liittyvää keskustelua sekä koota yhteen tieto ja akuutit paikalliset kysymykset vastauksineen.


Emill on avain, kun halutaan varmistaa koko vakahenkilöstön ohjauksen, koulutuksen ja neuvonnan vaikuttavuus käytännössä:

  • Ryhmäpohjainen mobiilipalvelu tarjoaa työvälineet koulutussisältöjen kokoamiselle ja jakamiselle.

  • Selkeä rakenne on varhaiskasvattajan tuki. Hän näkee omassa ryhmässään ensimmäisenä ne ihmiset, joilta voi saada neuvoja.

  • UKK-työkalulla ratkaistaan tukeen ja inkluusioon liittyvät kysymykset. Se järkeistää auttajien työrutiinia, kun kysymykset ja vastaukset ovat kaikkien saatavilla.

  • Ryhmän aikajana on kanava tiedottamiselle ajankohtaisista tapahtumista ja uudesta sisällöstä.


Emillissä ryhmän sisällöt paketoidaan selkeiksi kokonaisuuksiksi, joten niiden löytäminen on vaivatonta.


Emill on suunniteltu mobiililaite edellä, mutta sisältöjä voidaan tuottaa ja kuluttaa myös selaimella.


Haluatko tietää lisää? Sovi tapaaminen ja pyydä demo!

 

CHRISTIAN ALOPAEUS      MAJ-BRITT KENTZ


Emill-tuoteomistaja ja myynti Emill-tuotesuunnittelu


+ 358 400 412 158 +358 45 630 6303

180 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page