top of page
  • Writer's pictureristo

NEWSGUARD NÄYTTÄÄ, VOIKO WEB-SIVUSTOON LUOTTAA

Päivitetty: 17. tammik. 2021

Turnitin-asiakkaille ilmainen koodi Newsguard -palveluun

Väärennettyjen uutisten ja verkkosivustojen myötä online-lähteiden arviointi on tärkeämpää kuin koskaan.


Turnitin mahdollistaa tarjoamalla opettajillemme ja opiskelijoille ilmaisen pääsyn NewsGuard, joka arvioi uutissivustojen uskottavuuden journalististen standardien mukaan. Turnitin on tehnyt yhteistyötä NewsGuardin kanssa auttaakseen opiskelijoita vahvistamaan tiedon haun ja tutkimuksen taitoja, kirjoittamisen prosessia ja medialukutaitoja, näin parannetaan oppimista. NewsGuard haluaa suojata journalismin laadukkuutta selaimen laajennuksen avulla verkkosivustojen luotettavuuden. Heidän koulutetut toimittajansa tarjoavat riippumattomia luokituksia ja "Nutrition Label" -katsauksia uutissivustoille, jotka muodostavat yli 90% online-aktiviteetista. Yhteistyömme tarjoaa Turnitin-asiakkaille ilmaisen käyton NewsGuardiin nyt vuoden 2020 loppuun asti ja mahdollisuuden vuoden vaihteessa pidentää ilmaista käyttöä 2021 loppuun.


MITEN SAAT NEWSGUARDIN? Kaikille Turnitin-admineille on lähetetty Newsguard-koodi sähköpostitse. Tällä koodilla henkilökuntanne ja opiskelijanne saavat palvelun käyttöönne eri selaimiin ja mobiileihin. Jos se on hukassa, saat sen uudellen Ristolta.

  • Turnitin-admineille on lähetetty "koodi"ja se on voimassa 2020 loppuun,

  • Saat tammikuussa uuden koodin vuodelle 2021. 1. Lataa laajennus selaimeesi täältä 2. Asennuksen jälkeen anna KOODI 3. Sitten surffaile luottavaisesti


Newsguard esittely ja asennus:


Videolla nopsasti kuvataan, miltä Newsguard näyttää, kun haet googlaamalla tietoja. Websivuston eteen tulee Newsguard-logo, sen värikin jo kertoo sivuston luotettavuudesta. Klikkaamalla kuvaketta, aukeaa tarkempi analyysi sivustosta.

Tulkinnat pohjautuvat journalistisiin standardeihin tietojen oikeellisuudesta, lähteiden avoimuudesta ja läpinäkyvyydestä. 


RISTO KORHONEN Myyntijohtaja, 040 505 7655, risto@ilonait.fi Ilona IT on oppimisen teknologian ratkaisujen jälleenmyynti- ja koulutusyritys. Olemme panostaneet Turnitin-järjestelmien myyntiin ja kouluttamiseen, siten mahdollistaneet osaltamme akateemisen kulttuurin laadukkaan kehittymisen Suomessa. Ilona IT on Turnitin-ratkaisujen maahantuoja Suomessa.


46 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page