top of page
  • Writer's pictureristo

Dataturvalliset webinaarit Adobe Connectin On-Premise -asennuksella

Päivitetty: 24. lokak. 2021

Tietojesi hallinta on välttämätöntä, kun järjestät kokouksia, koulutuksia tai webinaareja verkossa. Pilvipalveluratkaisuja on lukemattomia ja niillä on erilaisia tapoja käsitellä ja suojata tietoja – joskus on todella vaikea ymmärtää, miten tietoja käsitellään.

Oman datan merkitys ja tärkeys on nousemassa entistä merkityksellisemmäksi myös Suomessa; Ruotsissa keskustelu ja toimenpiteet ovat olleet järeämmät, siellä veroviraston johdolla ryhmä etsimässä korvaajaa MsTeamsille.

Webinaarissamme 13.10. puhuimme siitä, miten voimme tarjota Adobe Connect On-Premise -ratkaisun, jossa sinulla on kaikki tiedot turvallisesti omassa tai paikallisessa datakeskuksessa.

  • Katso tallenne tästä, pääsykoodi "1234"

  • Seuraava webinaari aiheesta järjestetään 24.11. - ilmoittautuminen aukeaa pian


Valitsemalla Adobe Connect On-Premise -ratkaisun saat:

  • Paikallisen ratkaisun, jonka avulla on helppo noudattaa tiukkoja ohjeita EU:n kansalaisten henkilötietojen suojaamisesta, hallinnoinnista ja poistamisesta.

  • Tehokkaan palvelun, joka toimii paikallisissa verkoissa – huoltovarmuutta.

  • Mahdollisuudet hallita omaa digitaalista palveluanne vastaamaan teidän suojatun viestintänne vaatimuksia.

  • Voit aloittaa perustason vain yhdellä palvelimella tai rakentaa klusterin jopa tuhansille käyttäjille.

  • Salaus, kyky muokata suojausta oman suojauskäytäntösi mukaan.

  • Helppo integroida muihin alustoihin, kuten LMS, ERP, CRM, ja käyttää kertakirjautumista.

  • Helppo kehittää uusia integraatioita API:n kautta.

Datakeskuksesi voidaan valita teidän oma tai paikallinen suomalainen datakeskus. Kumppaniksi voidaan valita myös haluttu Amazonin datakeskus, sillä Cloud Act -lain mukaisia toimenpiteitä voidaan ehkäistä kryptaamalla palvelimen tiedot erillisillä järjestelmillä.

Edelleen monipuolisin järjestelmä – Adobe Connect


Adobe Connect tarjoaa käyttäjilleen monipuolisia mahdollisuuksia verkkototeutuksiin, niin kokoustamiseen, webinaareihin kuin verkkokoulutuksiin.

Adobe Connectin ehdoton etu on pysyvät online-huoneet, jotka voidaan mukauttaa eri tarkoituksiin ja osallistujien kokemuksiin. Järjestelmä mahdollistaa tilaisuuden huolelliset valmistelut etukäteen: voit ladata haluamasi materiaalit valmiiksi ja pohtia tapahtuman eri vaiheisiin sopivat näkymät ja työkalut. Adobe Connect -huoneilla on samat, pysyvät osoitteet (url-osoite).

Lue lisää verkkosivuiltamme:


Huolenpitoa pohjoismaiseen tapaan!


Ilona IT kuuluu pohjoismaiseen Connect-Innovation -verkostoon. Yhdessä kumppaneidemme kanssa voimme tarjota tukipalveluita paikallisesti kaikilla pohjoismaisilla kielillä ja toki myös englanniksi. Yhdessä voimme tarjota todellista osaamista sekä yritysten, julkishallinnon että opetuksen eri tarpeisiin.


Take your data back home!

 

RISTO KORHONEN


Myyntijohtaja, yrittäjä

040 505 7655, risto@ilonait.fi


Ilona IT on oppimisen teknologian ratkaisujen asiantuntija. Ilona IT on toteuttanut, ylläpitänyt ja kouluttanut etäratkaisuja yli 10 vuoden ajan Suomessa. Toimimme Adobe Connect, Google Meet, Microsoft Teams ja Zoom -ratkaisujen edustajana Suomessa.

54 katselukertaa0 kommenttia

Comentarios


bottom of page