Image by Volodymyr Hryshchenko

ADOBE CONNECT -KOULUTUKSET

 

ADOBE CONNECT -KOULUTUKSET

Adobe Connect on monipuolinen verkkokokousjärjestelmä, ja se soveltuu etäkokousten järjestämiseen, seminaarityyppiseen kokoontumiseen, kouluttamiseen, vierihoitoon ja perinteisiin webinaareihin.

Ilonan verkkokurssilla opit käyttämään monipuolisesti ja tehokkaasti Adobe Connectia. Koulutukset ovat kestoltaan 1,5 tuntia ja koulutus järjestetään kun osallistujia on minimissään viisi henkeä.

 

KOULUTUSMODUULIT

Osa 1: Perustyöskentely Adobe Connect -huoneessa:  

  • Kurssin ensimmäisessä osassa perehdytään huolella AC-huoneen työkaluihin ja niiden hallintaan, jotta opit helposti järjestämään vuorovaikutteisia verkkotapahtumia. Miten aktivoit osallistujia? Miten rakennat verkkotapahtumaasi pedagogisesti mielekkään draaman kaaren?

  • Ensimmäisellä kerralla perehdytään myös ääni- ja kameralaitteisiin ja niiden säätämiseen.

  • Koulutuksen aikana tulet huomaamaan, miksi Adobe Connect on Suomen eniten opetuksessa käytetty verkkokokousjärjestelmä ja miten se eroaa edukseen mm Microsoftin Skype -ohjelmasta tai Zoomista?

Osa 2: Erilaisten materiaalien hyödyntäminen verkkotapahtumassa

  • Opettamisessa ja verkkokokouksissa tarvitaan hyvinkin monenlaisia materiaaleja ja tapoja esittää niitä. Toisella koulutuskerralla perehdytään eri materiaalien (ppt, pdf, kuvat, videot) näyttämiseen. Miten valmistelet virtuaalisen huoneesi etukäteen opetuksesi tarpeisiin? Miten tallennat tilaisuutesi? Miten hyödynnät huoneen käyttöraportit? Miten hyödynnät tallenteet?

  • Toisella koulutuskerralla myös perehdytään siihen, miten voit luoda käyttöösi eri huoneita. Samalla opit hyödyntämään huoneen eri raportit.Osa 3: Webhallinnasta etua opetuksen järjestämiseen

  • Kolmannella kerralla paneudumme myös enemmän järjestelmän webhallintaan. Järjestelmän hallinnassakin on omat roolit. Miten hyödynnetään järjestelmää koulu- ja käyttäjätasolla? Miten helpotetaan adminin tehtäviä.

  • Miten muokataan järjestelmää tukemaan koko koulusi opetusta? Miten muokataan järjestelmän visuaalista asua?

  • Viimeisessä osiossa huomaat, että joustavasti käytämme eri opittuja toimintoja, jolloin ne tulevat samalla kerratuksi.

Koulutuksen suoritettuasi voit hakea Adobe Connect-osaaja -osaamismerkin!

 
Korhonen-Risto-540x360_edited.jpg

RISTO KORHONEN

Adobe Connect -asiantuntija

risto@ilonait.fi

040-5057655

Riekkinen-Miska-540x360_edited.jpg

MISKA RIEKKINEN

Adobe Connect -asiantuntija

miska@ilonait.fi

0400 905 273

 

Address

Technopolis Ruoholahti 2, 2 krs.

Energiakuja 3, 00180 Helsinki / puh. 0207 191 510,

Ilona IT tietosuojaseloste: https://ilonait.fi/privacy

Contact

Y-tunnus: 2319462-9

Verotunnus: FI 23194629

Follow

  • Facebook

©2020 by Ilona IT Oy