top of page
Lähi–on–luksusta.png

ILONAN EDUSTAMAT
ONLINE-JÄRJESTELMÄT

ADOBE CONNECT, ZOOM, TEAMS VAI MEET?

 - Kaikkihan ne on ihan samoja - miten niitä voi erottaa toisistaan!

Ilona tuntee ja taitaa johtavat online-järjestelmät: Microsoftin tiimipohjaisen Teamsin, Googlen pilvipalvelu Meetin, Adoben webinaari- ja verkkokoulutusjärjestelmä Connectin sekä verkkokokoustamisen ja yhteistyön ympäristö Zoomin.

Näitä ratkaisuja voit käyttää niin etätyöhön tai oppimiseen. Parhaaseen ratkaisuun ja kestävään ohjelman valintaan pääsee yhdessä Ilonan asiantuntijoden kanssa.

Autamme Sinua valitsemaan teille parhaan.

Lähdetään siitä, mitä haluatte verkossa tehdå? Mitä tavoittelette? Mitä teillä osaamista ja välineistöä teillä on jo olemassa? Hyvä pohjakeskustelu on tarrpeen.

Kun järjestelmää valitaan, niin me teemme aina asiakkaan kanssa yhteistyössä kartoituksen, jonka avulla pystymme tunnistamaan tarpeet ja suosittelemaan tilanteeseen parhaiten soveltuvaa vaihtoehtoa. Lisäksi pystymme kouluttamaan valitun ratkaisun eri käyttötarkoituksiin.

Woman with Headphones

ZOOM

Zoom on uusin kumppanuutemme ja olemme innoissamme. Zoom on nouseva tähti -  sen käyttäjämäärät ovat kasvaneet huimasti lyhyessä ajassa - Tämä tarkoittaa myös sitä, että Zoom toiminnallisuudet kehittyvät koko ajan ja siksi Ilonan Zoom-tiimi kouluttautuu koko ajan! Tehtävämme on auttaa asiakasta valitsemaan paras Zoom-ratkaisu sekä tukea ja kouluttaa sen käyttöönotossa. Tarjoamme myös koulutusta tilanteisiin, joissa organisaatio siirtyy toisesta järjestelmästä Zoomiin. Zoomin asetukset ovat pitkälti käyttäjän itsensä hallittavissa, joten ne pitää myös  tuntea hyvin. Ilona tarjoaa sekä teknistä että pedagogista käyttökoulutusta ja Zoom-tukipalveluja.

ADOBE CONNECT

Ilonalla on yli kymmenen vuoden kokemus Adobe Connectista. 10 vuotta tarkoittaa tuhansia tunteja eri muotoisia verkkotapahtumia, vankkaa Connect osaamista sekä tietoa siitä, miten Connect tulee kehittymään. Adobe Connect on aito verkkokoulutusjärjestelmä ja siksi se on vahvimmillaan, kun halutaan järjestelmä, joka mahdollistaa suuret webinaarit ja tarjoaa mahdollisuuden verkkotapahtumien virtuaalihuoneen huolelliseen ennakkovalmisteluun.

MICROSOFT TEAMS

Teams on luonteva valinta verkkokokouksille ja tapahtumille, jos organisaatiolla on jo käytössä Microsoftin palvelut. Teams tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisten tiimien työskentelyyn, olipa kyse oppilasryhmästä tai asiantuntijatiimistä. Teamsilla on näppärä toteuttaa sisäiset verkkokeskustelut kuin nyt myös laajat livestreemaukset.

GOOGLE MEET

Ilona on Googlen kouluttajakumppani ja siksi meillä on jakaa monipuolista kokemusta erityisesti oppilaitos- ja kuntaratkaisuista, jossa perustetaan Google Suite -kokonaispalvelut ja varmistetaan järjestelmän käytön osaaminen. Google Meet on suoraviivainen järjestelmä verkkotapaamisten järjestämiseen.

HARRI NIEMI

harri@ilonait.fi

+358 40 173 6170

ANDREI KOLMAKOW

andrei@ilonait.fi

+358 45 129 4657

RISTO KORHONEN

risto@ilonait.fi

+358 40 505 76 55

bottom of page