top of page
sigma-plot-top.png
SigmaPlot: Welcome
Sigmaplot-banner.png

SIGMAPLOT

Ohjelmisto datan upeaan visualisointiin

SigmaPlot on edistynein ohjelmisto datan graafiseen ja visuaaliseen esittämiseen. SigmaPlot on pitkään ollut alan standardi tieteellisessä ja teknisessä yhteisössä. SigmaPlot on myös tunnustettu yhdeksi helpoimmin käytettävistä työkaluista. Luo monimuotoisia kaavio- ja kaaviotyyppejä, niittejä ja viivoja, katkonaisia akseleita ja edistyneitä 2D- ja 3D-kaavioita ja -kaavioita.


Saat käyttöösi yli 100 yleisimmin käytettyä toimintoa tieteellise datan esittämiseen. Palkitun käyttöliittymän ja intuitiivisen ohjatun tekniikan avulla sinut opastaetaan askel askeleelta kaavioiden luonti- ja data-analyysiprosessin läpi. SigmaPlot tarjoaa joustavuutta houkuttelevien kaavioiden ja tilastollisten analyysien luomiseen, joita et yksinkertaisesti pysty saavuttamaan peruslaskentataulukkoohjelmistolla.

 • Yli 100 2D- ja 3D-kaaviotyyppiä

 • Regressioanalyysi ja -käyrät, standardikäyrät, ligandien sitoutuminen, stabiilisuustestit (säilyvyys), eloonjäämisanalyysi (Kaplan-Meier ja Cox), ROC-käyrät jne.

 • Integrointi Microsoft Exceliin

 • Monimutkaisten rutiinitehtävien automatisointi

 • Entsyymikinetiikan ja sähköfysiologian moduulit

SigmaPlot: Welcome

UUTTA

SigmaPlot Foundation 1.0

SigmaPlot Foundation on ensimmäinen monikäyttöinen työkalumme, joka antaa käyttäjillemme mahdollisuuden käyttää SigmaPlot Foundationia useissa käyttöjärjestelmissä tai laitteissa. 


Se on rakennettu pilvipalvelu -ajatuksella, jolloin voimme tarjota yhteisen kokemuksen kaikilla alustoilla. Vaikka SigmaPlot Foundation palvelee laajempaa yleisöä, se on kehitetty ensisijaisesti vastaamaan opiskelijayhteisön nouseviin tarpeisiin:

 • Data-analyysi ja grafiikka tarjoavat korvaamattoman apuvälineen aritmeettisten ja algebrallisten ongelmien ratkaisemisessa ja muuttujien välisten suhteiden esittämisessä, matemaattisten suhteiden näyttämisessä, joita ei useinkaan voida helposti tunnistaa numeerisessa muodossa,

 • Nuoret 12-vuotiaat opiskelijat voivat oppia taitoja, jotka ovat välttämättömiä paitsi yliopistossa myös valitsemallaan uralla. 


SigmaPlot Foundation on tarkoitettu oppimisvälineeksi ja sitä voidaan käyttää kaikenkokoisissa luokkahuoneissa. Vaikka SigmaPlot Foundation säilyttää SigmaPlotin ensisijaisen tehtävänsä visualisoida tilastotietoja yksinkertaistettuna, soveltuu se silti kaikkien opiskelijoiden käyttöön.

SigmaPlot: Text

Miksi SigmaPlot -video [3:12]

SigmaPlot: Video

TARJOLLA ERI LIENSSIMALLEJA

 • Käyttäjäkohtainen lisenssi á 699,-

 • Päivitys 14.5 -> 15.0 á 225,-

 • + Verkkolisenssit

 • + Volyymilisenssit

 • + Kampuslisenssit

Omistukselliset lisenssit myös ylläpidolla tai vuosilisenssit kaiklla eri optioilla.

SigmaPlot: Resources
Niemi-Harrikasvo-MV_edited_edited.jpg

HARRI NIEMI

harri@ilonait.fi

+358 40 173 6170

Korhonen-Ristokasvo-MV_edited.jpg

RISTO KORHONEN

risto@ilonait.fi

+358 40 505 76 55

SigmaPlot: Team Members
bottom of page