top of page
Powtoon-web-banner.png

POWTOON

Visuaalisen viestinnän alusta. Luo videoita ja animoituja esityksiä ONLINE

Innosta yleisöäsi välittämään, pitämään yhteyttä ja toimimaan videon avulla

Powtoonin missiona on antaa yksilöille, ryhmille ja yrityksille mahdollisuus saavuttaa mitattavissa olevia tuloksia muuntamalla viestintä visuaalisiksi kokemuksiksi, jotka saavat yleisönsä välittämään, olemaan yhteydessä ja toimimaan. Powtoon lisää mahtavaa kipinää jokapäiväiseen viestintään ja tekee sisällöstä sisältöä, jota ihmiset todella haluavat katsoa ja olla tekemisissä.

Powtoonin avulla kuka tahansa voi luoda houkuttelevia, animoituja videoita ammattimaisen ulkonäön ja tuntuman kanssa. Miten aloittaisit, voit kurkata myös täältä.

POWTOON AVUKSI MONELLA ERI TAVALLA

KOULUTUKSESSA JA KEHITTÄMISESSÄ

Luo tehokkaita ja nautinnollisia koulutusvideoita ja esityksiä sisäisille koulutuskursseille, ohjelmistojen käyttöönottoon, työntekijöiden perehdytykseen, eettisten ja muiden ohjeiden noudattamisen ja paljon muuta.

SISÄISESSÄ VIESTINNÄSSÄ

Panosta viestintään luomalla koukuttavia videoita ja esityksiä. Näin saat viestisi kuulluksi ja vaikuttavaksi koko organisaatioosi.

MARKKINOINTI JA MYYNTI

Lisää ilmoittautumisia ja myyntiä luomalla käyttäjiä sitoutavia videoita, infograafeja ja esityksiä verkkosivustollesi, sosiaaliseen mediaan, muistaen myös blogi-, verkko- ja sähköpostikampanjat, ja myyntiesitykset.

New_Powtoon_VisualCommunicationLogo-17.png

Need a Professional Video?
Create One with Powtoon!

Niemi-Harrikasvo-MV_edited_edited.jpg

HARRI NIEMI

harri@ilonait.fi

+358 40 173 6170

Ilona%2520IT-22_ak_edited_edited.jpg

ANDREI KOLMAKOW

andrei@ilonait.fi

+358 45 129 4657

Korhonen-Ristokasvo-MV_edited.jpg

RISTO KORHONEN

risto@ilonait.fi

+358 40 505 76 55

bottom of page