MaxQDA.png

MAXQDA

MAXQDA on maailman johtava ohjelmisto laadulliseen data-analyysiin eri menetelmiä käyttäen.

Analysoi kaikenlaista dataa – teksteistä kuviin ja ääni-/videotiedostoihin, verkkosivustoihin, twiitteihin, kohderyhmäkeskusteluihin, kyselyvastauksiin ja paljon muuta. MAXQDA on yhtä aikaa tehokas ja helppokäyttöinen, innovatiivinen ja käyttäjäystävällinen sekä ainoa johtava QDA-ohjelmisto, joka on 100 % identtinen Windowsissa ja Macissa.

 
 

ORGANISOI

LITTEROI JA ANALYSOI

HUOMAA JA YHDISTÄ

Kaikki yhdessä paikassa

Ota kaikki irti tiedoistasi

Luo yleiskatsaus

MAXQDA toimii laajan valikoiman eri tietomuotojen kanssa. Tekstiasiakirjat, Excel-taulukot, PDF-tiedostot, kuvat, verkkosivuston tiedot, ääni- tai videotallenteet, SPSS-tiedostot, bibliografiset tietueet, fokusryhmäkeskustelut – jopa YouTube-kommentit ja Twitter-tviitit – voit analysoida kaiken!

Sisäänrakennetut työkalut ääni- ja videotallenteiden ammattimaiseen transkriptioon. Voit tietysti myös tuoda erillisessä ohjelmassa luomiasi transkriptioita ja linkittää ne alkuperäiseen mediatiedostoon. Tai koodaa ja analysoi mediatiedostosi sellaisena kuin se on – jopa ilman, että se on transkriptoinut sitä aiemmin.

Kirjoita muistiinpanoja työskennellessäsi ja liitä ne minne tahansa – asiakirjoihin, koodeihin tai itse tietoihin. Tee yhteenveto tärkeimmistä datapisteistä tai muotoile ne uudelleen kehittääksesi koodausjärjestelmän. Memo Managerin, yhteenvetoruudukoiden ja yhteenvetotaulukoiden avulla et koskaan menetä edistymistäsi!

VISUALISOINTI

JULKAISE

LISÄMATERIAALIT

Ymmärrä asiayhteydet

Julkista tutkimuksesi

Käytä hyödyksesi!

Visualisoi haastattelun etenemistä, vertaa asiakirjoja tai käytä käsitekarttoja yhteyksien visualisointiin. Tunnista kuviot ja suhteet, esittele ja tutki tietojasi.

Luo ja mukauta raportti helposti MAXQDA:n Smart Publisherilla ja vie se useisiin muotoihin. Kerää nopeasti tuloksia ja johtopäätöksiä eri aiheista kaikissa vaiheissa kysymysten, teemojen ja teorioiden avulla.

 

MAXQDA-HINTOJA

Yhden käyttäjän vuosilisenssi 179 € Alv 0%

5-käyttäjän vuosilisenssi 716 € 

Tarjolla erilaisia lisenssimalleja, myös omistuksellisia lisenssejä.

MaxQda-kuva.jpg
 
 
Niemi-Harrikasvo-MV_edited_edited.jpg

HARRI NIEMI

harri@ilonait.fi

+358 40 173 6170