unsplash-8I-ht65iRww_edited.jpg

COREL

 
 

COREL KOULU- JA KAMPUSLISENSSI

Corel Academic Site License (CASL)

Corelin uusi koulu- ja kampuslisenssi on paras valinta, kun on tarve hyödyntää opetuksessa kattavaa valikoimaa erilaisia grafiikka- ja multimediaohjelmia. Corel-ohjelmat tarjoavat hyvät työkalut oppimisen teknologian laajan hyödyntämiseen.


Corel Standard peruslisenssi sisältää CorelDRAW Graphics Suite, Corel PaintShop Pro, Corel Painter, Corel VisualStudio, Corel PDF Fusion ohjelmapaketit. Peruslisenssillä työvälineillä luodaan piirroksia, muokataan ja käsitellään kuvia ja tehdään graafista suunnittelua. Myös video- ja 360-videoiden editointi luontuu peruslisenssin työvälineillä.


Kun opiskellaan ammattitason animointia tai tuotteiden mallintamista 3D-kuvina tai muina teknisinä projektioina tai kun on tarve suunnitella laajoja graafisia arkkitehtoonisia kokonaisuuksia (ml. metadatan hyödyntäminen), niin silloin valinta on Coreilin Premium lisenssi. Lisenssi sisältää peruslisenssin ohjelmat sekä CorelCAD- ja CorelDRAW Technical Suite-ohjelmat. 

 
 

WINDOWS MACISSÄ

Parallels-ohjelman avulla

Nopein, helpoin ja tehokkain ohjelma, jolla voit asentaa Windows-käyttöjärjestelmän Mac-tietokoneeseen. Toimii ilman uudelleenkäynnistystä. Sisältää myös yli 30 apuohjelmaa jokapäiväisten tehtävien yksinkertaistamiseksi Macissa ja Windowsissa.

  • Siirrä tiedostot, sovellukset ja paljon muuta nopeasti PC:stä Maciin

  • Parallels kuuluu nykyään Corelin tuoteperheeseen

 

HARRI NIEMI

harri@ilonait.fi

+358 40 173 6170

 

Address

Technopolis Ruoholahti 1, 2 krs.

Energiakuja 3, 00180 Helsinki / puh. 0207 191 510,

Ilona IT tietosuojaseloste: https://ilonait.fi/privacy

Contact

Y-tunnus: 2319462-9

Verotunnus: FI 23194629

Follow

  • Facebook

©2020 by Ilona IT Oy