Clicking on a Tablet

NEWSGUARD NÄYTTÄÄ, VOIKO WEB-SIVUSTOON LUOTTAA

Amerikkalainen Newsguard-palvelu on tutkinut tuhansia websivustoja ja näyttää huomionsa tietoja etsiville selkeästi. Sivustojen lukaisemien tietojen oikeellisuutta ja läpinäkyvyyttä tutkitaan journalistisin perustein.

Ilonan Turnitin-asiakkaat saavat ilmaiskoodin palveluun.

ILONAN ZOOM-PARTNERUUS SYVENEE

Ilona IT on toiminut Zoomin suosittelukumppanina (Referral Partner) viime keväästä lähtien. Tehtävänämme on ollut auttaa suomalaisia yrityksiä ja oppilaitoksia hankkimaan oikea Zoom-ratkaisu käyttöönsä ja varmistaa eri koulutuksillamme laadukas käyttöönottoprosessi.

Nyt lokakuussa olemme tiivistäneet Zoom-kumppanuuttamme uudistetun Partner-ohjelman (Master Agents) myötä ja voimme olla entistä monipuolisemmin avuksi asiakkaillemme.

KUINKA VAPAUTAT OPISKELIJOITTESI LUOVUUDEN?

Luovuus on yhä tärkeämpi "soft skills" meille kaikille. Miten auttaa nuoria kehittämään itseään ja omaa luovuuttaan? Miten oppilaitos voi olla "luovan tuottamisen" mahdollistajana kaikille nuorille?

- Maksuttomilla ohjelmilla perustaso oppilaitokselle

- Nohevampi edistynyt taso edullisesti

Katso, mitä POKEn opiskelijat Sini ja Pete kertovat videollaan?

KUINKA GLOBAALI EFA2020-KONFERENSSI JÄRJESTETTIIN VIRTUAALISENA?

Talousalan johtava vuosittainen konferenssi piti olla tänä vuonna Suomessa Aalto-yliopiston toimiessa järjestäjänä. Tapahtuma muutettiin kokonaan virtuaaliseksi ja järjestettiin kaikesta huolimatta yhtä runsaana.
Ilonan tiimi oli järjestelyissä avainroolissa.

ILKKA HALAVAN VIESTI: "VISIOMISSIOARVOT -JARGONILLA EI PÄRJÄÄ ENÄÄ!"

Käy kuuntelemassa Ilkan tiivistetty viesti.
Ilkka Halava on paitsi yksi maan tunnetuimmista tulevaisuudentutkijoista, myös erittäin kokenut yritysvalmentaja. Hän pystyy viemään läpi prosesseja, jotka uudistavat organisaation arvon tuottamisen käytänteitä, merkityksellisen työn rakenteita, parempaa tuottavuutta ja hyvinvointia.


NEXT GENERATION NEW NORMAL - 26 TOIMINTAYMPÄRISTÖN MUUTOSTA❗️

Kun kriisi yllättää maailman ja maiden hallinnot, niin kukaan ei tunnu olevan valmiina. Paitsi tulevaisuudentutkijat, jotka työkseen katsovat ajan jatkumolla kauas eteenpäin ja pitkälle taaksepäin.

Ennen kuin maailman tunnetuimmat tulevaisuusajattelijat ehtivät julkaista mitään maailmasta pandemian jälkeen, niin oma senioritulevaisuustutkijamme Ilkka Halava valmisti käyttöömme kolmen videoluennon sarjan Suomesta kriisin jälkeen!

🎥Videokokonaisuus saatavilla maksutta Emill-palvelussamme!

Jos ja kun haluat tunnistaa muutokset, nähdä niiden loogiset seuraukset, tunnistaa oikeat kysymykset ja palauttaa toimintakykysi täyteen mittaan, perehdy tähän tallennesarjaan.

👉Jos katsot tänä vuonna vain yhden koulutusvideosarjan, niin tämä on se.

Lataa Emill iOS-laitteelle

Lataa Emill Android-laitteelle

ILONA NYT VIRALLINEN ZOOM-PARTNERI SUOMESSA!

Ilona on verkkotyöskentelyn kokenut asiantuntija ja nyt meillä on ilo toimia myös laajasti käytetyn Zoom-palvelun edustajana Suomessa. Voimme olla avuksi, kun pohditte ja etsitte juuri teille sopivaa verkkotyön järjestelmää. Voimme esitellä eri ratkaisuja, auttaa sen käyttöönotossa ja kouluttaa teidän väki noheviksi käyttäjiksi. Lue lisää Zoom-sivuiltamme

BETT 2021?

Hei - Bett2021 on ihan kohta, tammikuussa. Nyt emme tiedä tulevasta, että toteutuvatko messut 2021?

Olemme nyt peruuttaneet kaikki lento- ja matkavaraukset, jotta emme turhaan varaa Finnairilta lentoja. Jos matkustaminen on mahdollista, ryhdymme uudelleen toimeen.

Keep Calm - Stay Safe!

KUUKAUDEN TALLENNE

Minecraft: Education Edition tarttui tanakasti etäopetuksen uusiin tuuliin ja heitti pääsiäishaasteen opettajille. Luvassa on vielä kolme mainiota työpajaa: 15.4. Teemu vie väen ohjelmoinnin saloihin ja 24.4. järjestetään etäopetuksen kevätjuhla.

Hyppää mukaan!

 
 

Address

Technopolis Ruoholahti 2, 2 krs.

Energiakuja 3, 00180 Helsinki / puh. 0207 191 510,

Ilona IT tietosuojaseloste: https://ilonait.fi/privacy

Contact

Y-tunnus: 2319462-9

Verotunnus: FI 23194629

Follow

  • Facebook

©2020 by Ilona IT Oy