top of page
Meeting Room

TILARATKAISUT

RATKAISUT LUOKKATILOIHIN JA  NEUVOTTELUTILOIHIN

Kaikissa verkkotapahtumissa webinaareista ja live-striimauksesta aina pienimuotoisiin verkkokokouksiin ja palavereihin asti, on avain asemassa moitteeton ääni ja hyvä kuuluvuus sekä asiallinen selkeä kuva.


Tarjolla on lukuisten eri valmistajien laitteita, mutta tuskin yhtään sellaista, joka soveltuisi kaikkiin eri tilanteisiin ja etätyöstentelyn tarpeisiin. Mikrofonit, äänilaitteet ja kamerat valitaan aina tilan ja tarpeen mukaan ja ratkaisun valinnassa auttaa asiantuntuntija.

POLY STUDIO -RATKAISUT

Poly Studio -on tuotekonsepti, jossa eri ratkaisut on suunniteltu tilalähtöisesti. Toisin sanoen sekä tilan koko että maksimiosallistujamäärä on huomioita parhaan neuvottelu kokemuksen aikaansaamiseksi. Ääni ja kuva välittyvät osallistujien välillä optimaalisesti ja ratkaisut luovat aidon ja saumattoman tilan tunnun. 

POLY STUDIO USB - KAIKKI ETÄJÄRJESTELMÄT

poly-studio1_SMALL.jpg

Laadukas neuvotteluhuoneisiin suunniteltu USB-liitäntäinen videobar-laite, jolloin sitä voit käyttää kaikkien online-järjestelmien kanssa helposti.


Laitteessa ääntä seuraava 4K kamera ja laadukkaat suunnatut mikrofonit. Poly Studio tarjoaa parhaan äänenlaadun luokassaan ja sen mikrofonit saavat aikaan aidon tilan tunnun. Sen NoiseblockAI-tekniikka torjuu häiritseviä ääniä, jotka yleensä keskeyttävät neuvottelut. Molemmat osapuolet saavat kristallin kirkkaan äänen ja jopa 4K-videolaadun. Automaattisen puhujan seurannalla saat henkilökohtaisen videokuvaajan vaikutelman.

POLY STUDIO X30 JA TC8 - ZOOMROOMS

Studiox30_small_edited.jpg

Poly Studio X30 on all-in-one -videoratkaisu niin ryhmä- ja pieniin neuvottelutiloihin, jotka on varustettu Zoomrooms-ohjelmistolla.


Helppokäyttöisyyden takaa TC8-kosketustaulu, jonka avulla liitytään verkkotapahtumiin, ilman tietokonetta. Äänet ovat teräviä ja selkeitä säteittäin toimivien mikrofonien ansiosta luoden akustisen miellyttävän ympäristön. Sisäänrakennetun langattoman peilauksen (AirPlay ja Miracast) avulla käyttäjät voivat esittää laitteiltaan ilman kaapeleita. Pilvipohjainen hallinta helpottaa teknistä ylläpitoa.

  • Suosittelemme 3-vuoden ylläpitoa ja

  • Zoomin laajennusta eli Zoomrooms-lisenssiä

POLY STUDIO X50 - ZOOM ROOMS

0000poly_edited.jpg

Poly Studio X50 on all-in-one -videoratkaisu niin ryhmä- ja pieniin neuvottelutiloihin, jotka on varustettu Zoom Rooms-lisenssillä.


Helppokäyttöisyyden takaa TC8-kosketustaulu, jonka avulla liitytään verkkotapahtumiin, ilman tietokonetta. Äänet ovat teräviä ja selkeitä säteittäin toimivien mikrofonien ansiosta luoden akustisen miellyttävän ympäristön. Sisäänrakennetun langattoman peilauksen (AirPlay ja Miracast) avulla käyttäjät voivat esittää laitteiltaan ilman kaapeleita. Kahden näytön tuki. Pilvipohjainen hallinta helpottaa teknistä ylläpitoa.

  • Suosittelemme 3-vuoden ylläpitoa ja

  • Zoomin laajennusta eli Zoom Rooms-lisenssiä

POLY G40 - TEAMSROOMS

Poly G40

Poly Studio seuraa puhujia, osaa poimia laadukkaaseen kuvaan yksittäisen puhujan tai kaikki ryhmästä.

NoiseBlockAI-tekniikka ehkäisee älykkäästi häiritsevät äänet, kun taas Acoustic Fence sieppaa vain tilassasi olevat äänet ja pitää näin  ulkopuoliset äänet poi verkkotapahtumastasi.

8” kosketuspaneelista käynnistetään verkkotapahtumat. Kytke helposti tietokoneeseen integroidulla HDMI- ja USB-portin avulla. Paketin Lenovo-tietokoneen voit sijoittaa kaappiin tai siististi seinälle asennussarjalla.

  • Suosittelemme 3-vuoden ylläpitoa ja

  • Teamsin laajennusta eli Teamsrooms-lisenssiä

POLY P15 VIDEOBAR NÄYTTÖSI PÄÄLLE

Poly-p15-3.png

Henkilökohtainen Poly Studio P15 -videobar tekee koti- tai pientoimistosta studion. Laitteen upea 4K-kamera seuraa esiintyjää ja laadukkaat mikrofonit poimivat äänesi luontevasti.


Noise Block Ai -teknologia ehkäisee ulkopuolisia ääniä. Poly Studio P15 vapauttaa sinut toimimaan vapaammin omassa tilassasi,

MEETING OWL -KOKOUSPÖLLÖ

Meeting-Owl.png

Lisäämällä Meeting Owl Pro mihin tahansa kokoushuoneeseen, tilastasi on nyt tullut älykäs kokoushuone.


360-asteen kamera seuraa puhujaa, sisäänrakennetut mikrofonit varmistavat äänesi kuuluvan etäosallistuujille, kaiuttimet tuovat etäosallistujien äänet tilaasi.

JABRA PANACAST KAMERA JA JABRA SPEAK

Jabra Panacast kameran ja Jabra Speak kaiutinmikrofonin yhdistelmä muokkaa kädenkäänteessä pienen tilan toimivaksi kokoustilaksi. Myös kotitoimisto muuntuu kotistudioksi ja pääset tarjoamaan osallistujille miellyttävän osallistumiskokemuksen. 

LOGITECH RALLY

Näyttökuva 2020-6-8 kello 14.43.26.png

Uusimman PTZ kameran ympärille Logitech tarjoaa myös kaiuttimet sekä mikrofonit, jolloin yhdessä ratkaisussa on kaikki tarvittava neuvottelutilaa varten. Voit valita mikrofonien ja kaiuttimien määrän tilan koon mukaan, joten ratkaisu skaalautuu hyvin eri kokoisiin tiloihin. Näyttö- ja pöytäkeskitin pitävät johdot siistissä järjestyksessä, jolloin tila pysyy siistinä. Kaikki kuva- ja äänisignaali menee tietokoneelle yhden USB-kaapelin kautta, joten kytkentä on tehty helpoksi.

JABRA SPEAK -SARJAN KOKOUSMIKROFONIT

Näyttökuva 2020-6-8 kello 14.56.51.png

Jabra Speak mikrofonikaiuttimet ovat todella helppokäyttöisiä. Valitse malli tilan koon tai esiintymisalueen mukaan, niin saat varmasti laadukkaan äänen verkkoon.

Jarba Speak on suosittu myös kotitoimistoissa.


Pieni esiintymisalue: Jabra Speak 710

Suuri esiintymisalue: Jabra Speak 810

SÄÄSTÄ INVESTOIMALLA KOKOUSTEKNIIKKAAN

Kun varustat neuvotteluhuoneesi tai koulutustilasi hyvällä etäyhteystekniikalla, mahdollistat etäosallistumisen. 

Jos yksikin henkilö kuukauden aikana osallistuu tapahtumaan etänä, tuottaa se joko säästöä matka- ja aikakuluissa tai tuottoja osallistumisesta niin paljon, että investointi maksaa itsensä heti takaisin.

Pohditaan tekniikka yhdessä kuntoon ja hankitaan sille rahoitus.

Poly Studio: Speaker Tracking and Automatic Group Framing

ANDREI KOLMAKOW

andrei@ilonait.fi

+358 45 129 4657

RISTO KORHONEN

risto@ilonait.fi

+358 40 505 76 55

bottom of page