top of page
Image by Matthieu Comoy

STUDIO

Studio on Ilonan luoma konsepti

Studio on konsepti, joka tarkoittaa rohkeaa uudistumista ja toisella tapaa tekemistä. Se rakentuu ehdotuksista tehdä työtä hyödyntämällä videoita ja digitaalista tarinankerrontaa. Kuva ja video ovat tämän ajan hallitsevia ilmaisu- ja viestintämuotoja. Teknologian määrä tai laatu eivät enää ole este tuottaa ja editoida monimuotoista uppouttavaa sisältöä, vaan este on ryhtymisen rohkeudessa ja uusien toimintamallien ja ajattelutapojen puutteessa. Tähän olemme luoneet uuden aikakauden konseptin, Studion. Studio yhdistää tilanteen edellyttämät oppimisen teknologian valinnat sekä luovan tuottamisen ohjelmat ja koulutukset.

MITÄ? MITEN?  MISSÄ?

Image by Alexandru Acea

PEREHDYTTÄMINEN, OHJEISTAMINEN, UUDET KÄYTÄNNÖT JA TUOTTEET

Mobiilin videon tuotannon keinoin on helppo ja nopea perehdyttää uudet työntekijät  ja ohjeistaa henkilökunta muuttuneisiin työn käytäntöihin. Uusien tuotteiden ja toimintamallien esittelyyn tarvitset vain älypuhelimesi ja siihen yhteensopivat valaistus-, ääni- ja editointiratkaisut. Uuden oppiminen on joustavaa, tehokasta ja nopeaa.

filios-sazeides-oe6GzjEyHns-unsplash(1).

AMMATTIMAINEN OPASVIDEOIDEN TUOTTAMINEN - OPASVIDEOTUOTTAJA

Työn ja uuden oppimisen siirtyessä entistä enemmän verkkoympäristöihin nousee tarve laadukkaille ja havainnollistaville videoille. Itsenäinen videotuotanto onnistuu henkilökohtaisella tietokoneella ja sopivilla ohjelmistoilla. Camtasian avulla voidaan luoda visuaalisesti näyttäviä ja selkeitä ohjevideoita markkinoinnin, perehdyttämisen ja oppimisen tarpeisiin. Asiakkaiden auttaminen on helppoa!

robert-bye-F2eHfMwIOxA-unsplash.jpg

MARKKINOINTI, SESONKITYÖVOIMAN PEREHDYTYS JA KOHDE-ESITTELY

Vierailukohteiden, kokous- ja majoitustilojen esittely markkinointivideoina tai 360-kuvina ei ole koskaan ollut helpompaa. Käyttöön tarvitset vain oman älypuhelimesi, 360-kameran ja Thinglink-sovelluksen laadukkaaseen tuotantoon. Samat päätelaitteet ja teknologiat mahdollistavat uusien työntekijöiden perehdyttämisen työn tekemiseen ja sen ympäristöihin etukäteen!

OPI LUOVAA TUOTTAMISTA

Opi yhdistämään ääni, kuva, teksti, video ja ulkoiset verkkoresurssit

Multimodaaliset tuotokset, joissa yhdistyy kuva, ääni, teksti, video ja ulkoiset resurssit edistävät myös aikuisen tuottajan monilukutaitoja. Ne monipuolistavat viestin näkyväksi tekemistä. Luova tuottaminen on monipuolista ja inspiroivaa tekemistä, ja se on opittavissa oleva taito!

TEEMU MOILANEN

teemu@ilonait.fi
+358 40 522 2051

CHRISTIAN ALOPAEUS

christian@ilonait.fi
+358 400 412 158

bottom of page