010.png

LAITTEET STRIIMAUKSEEN

 

STRIIMAUS - TAPAHTUMAN VÄLITTÄMINEN VERKKOON

Yhä useammin erilaiset tapahtumat ja yleisötilaisuudet halutaan välittää myös verkkoon. Nuorilta tubettajilta moniajo sujuu muitta mutkitta ja tekniikka tuntuu olevan heidän käsissään taipuisaa. Striimaus on moderni tapa saada viesti suurille yleisöille ja se on ehdottomasti opettelemisen arvoinen asia. Striimaus voidaan aina myös tallentaa ja lisätä näin vaikuttavuutta.

Autamme tarkoituksenmukaisten laitteiden hankinnassa ja kokonaisuuden suunnittelussa kartoitetaan myös jo olemassa olevat välineet ja tarkistetaan voidaanko ne liittää osaksi kokonaisuutta.

Ilona tarjoaa myös "avaimet käteen" striimauspalvelun tai voimme olla etänä mukana varmistamassa tapahtumanne onnistumista.

 
 

CATCHBOX PLUS LANGATON MIKROFONIRATKAISU

0pic-2-1.png

Catchbox Plussan avulla esiintyjän ääni sekä yleisön kysymykset saadaan helposti verkkolähetykseen. Ratkaisu sisältää langattoman esiintyjän mikrofonin sekä heitettävän mikrofonin yleisökysymyksiä varten. USB-kytkennän ansiosta mikrofonien ääni saadaan helposti lähetykseen ilman äänimikserin tarvetta. Catchbox Plus soveltuu todella hyvin tilaisuuksien striimaamiseen sekä seminaarityyppiseen lähiopetukseen.

LOGITECH RALLY PTZ KAMERA

rally-camera.jpg

USB:lla kytkettävä PTZ kamera on ihanteellinen verkko-opetukseen. Optisen zoomin avulla kaikki tarvittava saadaan näkyviin ja muistipaikkojen avulla kouluttaja voi nopeasti kääntää kameran haluttuun asentoon. Logitechin PTZ kamera toimii suoraan USB:lla ja se on käytettävissä kamerajalustan kanssa sekä kiinnitettävissä seinälle.

 

MISKA RIEKKINEN

miska@ilonait.fi

+358 400 905 273