Image by Clint Patterson

ONKO TIEDOSTOSI JA SÄHKÖPOSTISI SUOJATTUNA?

 

REVIRT -MICROSOFT365 BACKUP JA PALAUTUS

Etsitkö ratkaisua, joka voi suojata yrityksesi Office 365 -tietoja?

Jos käytät Microsoftin pilvipalveluita ja kuvittelet Microsoftin oletusarvoisesti varmuuskopioivan dataasi, olet väärässä. Microsoft noudattaa ns. jaettua vastuumallia, joka tarkoittaa sitä, että käyttäjä on vastuussa datastaan sekä Microsoft palvelun toiminnasta. Varmuuskopiointi ei ole kunnossa 73 %:lla käyttäjistä.


ReVirt -varmuuskopiointiin ja palautuksiin


Anycoudin tuottama ReVirt-palvelu on erikoistunut Microsoft 365 -järjestelmien varmuuskopiointiin ja palautuksiin. Voimme auttaa sinua suojaamaan ja palauttamaan tietoja, ja se on turvallista minkä tahansa pilven kanssa. Miten Office 365 -varmuuskopiointi toimii?

  • Ratkaisu on nimeltään ReVirt ja se mahdollistaa turvallisen ja hallittavan varmuuskopion Office 365 -tiedoista ja ne voidaan tarvittaessa palauttaa ne käyttäjälle nopeasti.

  • Varmistaa kaikki tietosi: Outlook, OneDrive, Teams & SharePoint

  • Tietosi tallennetaan IBM:n IOS-sertifioituun tietokeskukseen Tanskassa.

  • Palvelun kustannus käyttäjätunnusten määrän mukaisesti

  • Järjestelmän saatte täysin omalla hallinnalla tai palveluna

Ohjelmisto on Veeam-pohjainen. Veeamilla on varmuuskopiointi- ja replikointiratkaisujen edelläkävijä, jonka teknologialla varmuuskopiodaan myös Office 365 -tietoja. Ohjelmisto mahdollistaa varmuuskopion paitsi pilvipohjaisista varmuuskopiointiratkaisuista myös hybridipilviympäristöistä. Ainoa vaatimus on, että sinulla on Office 365 -asennus, josta voimme varmistaa Office 365 -tietojen korkean salauksen varmuuskopion.

Aloitetaanko ilmaisella 30-päivän kokeilulla?

 

ANDREI KOLMAKOW

andrei@ilonait.fi

+358 45 129 4657

HARRI NIEMI

harri@ilonait.fi

+358 40 173 6170

RISTO KORHONEN

risto@ilonait.fi

+358 40 505 76 55