online_banner.png

ONLINE - ENEMMÄN LÄHELLÄ

 

Olemme siirtyneet vauhdilla vahvaan online-aikaan. Erilaisia tapahtumatyyppejä on lukuisia, kun kaikilla on kova tahto ja yritys tehdä niin paljon kuin mahdollista digitaalisesti, online, etänä. Sujuva online-tapahtuma, etätyö tai koulutus, on vuorovaikutuksellinen ja siinä korostuu esittäjän ja osallistujien läsnäolo. 


Kaikille on myös kertynyt kokemuksia epäonnistuneesta online-tapahtumasta. Usein pulmaa on tuottanut verkkoon liittyvät haasteet, mutta yhtälailla tilaisuuden juoni ja tempo vaativat perehtymistä. Online-läsnäolo ei synny itsestään, mutta silti harva varaa aikaa systemaattiseen harjoitteluun ja kokeiluun tai koulutukseen. Oma taitolajinsa on myös organisaatiolle parhaiten sopivan online-järjestelmän valinta, oikea ohjelma ja sen lisenssimalli sekä toimivan tekniikan ja valaistuksen hankinta. Koulutusta ja tukea tarvitaan myös silloin kun siirrytään järjestelmästä toiseen.

 
 
 
10.png

CONNECT, ZOOM, TEAMS VAI MEET?

Verkkokokousjärjestelmien välillä on sekä yhteneväisyyksiä että eroavuuksia, jotka on hyvä tuntea ja ottaa huomioon, kun on valitsemassa online-järjestelmää.  Verkkotapahtumien luonne ja laatu määrittävät sen, mitä ominaisuuksia tuotteeseen kohdistuu. Tyypillisesti online-tapahtumat ovat vuorovaikutteisia, jolloin tarvitaan yhteistyövälineitä, kuten äänestys-, valkotaulu-, ja chat-työkalu sekä näytönjako.

LISENSSIN HANKINTA

Ilonan lisenssiasiantuntijat ovat kouluttautuneet eri valmistajien lisenssimalleihin. Kaikilla valmistajilla on optioita eri asiakastyypeille (edu, yritys, julkishallinto). Lisäksi ne tarjoavat määräalennuksia ja eri lisensseihin liittyy myös erilaisia tuoteominaisuuksia. Hintaviidakko on valtava. Lisenssin valintaprosessi käynnistyy aina keskustelulla, joka kartoittaa asiakkaan tarpeet ja toiveet. Suunnittelemme myös käyttöönoton aikataulun ja teemme tarjouksen järjestelmästä.

KOULUTUKSET, WEBINAARIT, TAPAHTUMAT JA TUKI

Olipa valittu järjestelmä mikä tahansa, niin sen käyttöä pitää harjoitella sekä osallistujan että tilaisuuden järjestäjän näkökulmasta. Koska järjestelmät ovat keskenään hyvin erilaisia, niin olemme luoneet erilaisia koulutuskokonaisuuksia. Kaikki koulutukset on toteutettavissa valitussa online-järjestelmässä ja ne voidaan toteuttaa työpajatyöskentelynä tai asiakkaan toiveiden mukaan webinaarityyppisesti tai yhdistelemällä eri koulutusmuotoja - kuten haluatte. Kaikista koulutuksista tilaaja saa käyttöönsä sekä aineistot että tallenteet.

ONLINE-LAITTEET

Olemme siirtyneet toimimaan ja työskentelemään online. Olemme oppineet luomaan yhteydet ja päässeet mukaan asiakastapaamisiin, kokouksiin ja koulutuksiin. Uusi työtapa on monin tavoin järkevä, koska se säästää aikaa, resursseja ja ympäristöä. Online-kulttuuriin panostaminen kannattaa kaiken kokoisissa työyhteisöissä, ja siksi olemme koostaneet tarjolle erilaisia ratkaisuja.

 

ANDREI KOLMAKOW

andrei@ilonait.fi

+358 45 129 4657

RISTO KORHONEN

risto@ilonait.fi

+358 40 505 76 55

MISKA RIEKKINEN

miska@ilonait.fi

+358 400 905 273

 

Address

Technopolis Ruoholahti 2, 2 krs.

Energiakuja 3, 00180 Helsinki / puh. 0207 191 510,

Ilona IT tietosuojaseloste: https://ilonait.fi/privacy

Contact

Y-tunnus: 2319462-9

Verotunnus: FI 23194629

Follow

  • Facebook

©2020 by Ilona IT Oy