_edited.jpg

KOULUTUSKOKONAISUUDET

Maalataan yhdessä uusi kokonaisuus luovan tuottamisen, pelillisyyden sekä digitaallisen tarinankerronnan teemoihin.

 
Image by Hal Gatewood

MICROSOFT

Kuva ja video ovat tämän ajan hallitsevia ilmaisu- ja viestintämuotoja. Teknologian määrä tai laatu eivät enää ole este tuottaa ja editoida monimuotoista uppouttavaa sisältöä, vaan este on ryhtymisen rohkeudessa ja uusien toimintamallien ja ajattelutapojen puutteessa. Tähän olemme luoneet uuden aikakauden konseptin, Studion.

GOOGLE

Olemme luoneet ainutlaatuisen palvelun, jonka avulla henkilöstö kehittää osaamistaan omaa päivittäistä työtään tekemällä. Emill panostaa taitojen kehittämiseen siksi, että taidot ovat kaiken työntekemisen ja uuden oppimisen ydin. Emill on sympaattinen. Se on yhtä aikaa hyvin henkilökohtainen osaamisen kehittämisen tuki ja samalla se on vahvasti yhteisöllinen. Emillin oma ydintaito on hiljaisen tiedon jakaminen, ja se on uuden työssäoppimisen paradigma!

ADOBE

Luovan tuottamisen, pelillisyyden sekä digitaallisen tarinankerronnan teemat läpäisevät tunnusomaisesti kaiken ilonalaisen koulutuksen.

Koulutuskokonaisuudet ovat vahvoja oppimisen polkuja, joita rakennetaan niiden tuotetiden ympärille, joissa meillä on virallinen sertifikaatti.

OHJELMOINTI ALAKOULUSSA

Ohjelmoinnin opettaminen ja ohjelmoinnillisen ajattelun kehittäminen on motivoivaa ja innostavaa! Alakoulussa keskitytään graafisen ohjelmointiin (blokit). Graafista ohjelmointia voi toteuttaa tietokoneella ja mobiililaitteilla. Ohjelmoinnin mielenkiintoa voidaan lisätä erilaisten ohjelmoitavien robottien tai maker-sarjojen avulla. Tutuimpia näistä ovat perinteiset Lego-robotit ja Micro:bit.

 

Address

Technopolis Ruoholahti 2, 2 krs.

Energiakuja 3, 00180 Helsinki / puh. 0207 191 510,

Ilona IT tietosuojaseloste: https://ilonait.fi/privacy

Contact

Y-tunnus: 2319462-9

Verotunnus: FI 23194629

Follow

  • Facebook

©2020 by Ilona IT Oy