luis-alfonso-orellana-WjIB-6UxA5Q-unspla

OPPIMISEN AIKA. ONNISTUMISIA YHDESSÄ.

 

ILONAN KOULUTUSPORTFOLIO

Monipuolista koulutusta tarjolla

Ilonan koulutusportfolio on pieni katsaus siihen millaisia koulutuksia mielellään järjestämme. Viime aikoina suosituksi ovat tulleet kokonaan etäkoulutuksina järjestettävät kokonaisuudet sekä koulutukset, joihin oppilaat ja opettajat osallistuvat yhdessä!

 

DIGITAALINEN TARINANKERRONTA JA LUOVA TUOTTAMINEN

Työpajatyyppisessä koulutuksessa opitaan luomaan havainnoisia videoita ja digitaalisia tarinoita. Mobiilituottaminen ja tuotosten julkaiseminen ja jakaminen on nopeaa ja kevyttä. Tarinankerronta on hauskaa ja jopa terapeuttista ;-)

 

OHJELMOINTI

Ohjelmoinnin opettaminen ja ohjelmoinnillisen ajattelun kehittäminen on motivoivaa ja innostavaa! Alakoulussa keskitytään graafisen ohjelmointiin (blokit). Graafista ohjelmointia voi toteuttaa tietokoneella ja mobiililaitteilla. Ohjelmoinnin mielenkiintoa voidaan lisätä erilaisten ohjelmoitavien robottien tai maker-sarjojen avulla. Tutuimpia näistä ovat perinteiset Lego-robotit ja Micro:bit.

 

ADOBE SPARK TUOTEPERHE

Adobe Spark työvälineiden avulla voi toteuttaa tarinoita, oppimispäiväkirjoja, dokumentoida prosesseja, ylläpitää verkkosivustoa - vain mielikuvitus on rajana. Eri työvälineitä voi miksata keskenään saumattomasti.

 

GOOGLE SUITE FOR EDUCATION

GSE-koulutuksen tavoitteena on huolehtia siitä, että jokaisella on mahdollisuus opettaa ja oppia vuorovaikutteisesti videonkokousten avulla. Haluamme myös tarjota teknisiä ja pedagogisia ideoita siihen, miten tukea etäoppimista, ettei siitä tulisi pelkästään itseopiskelua.

Koulutuksessa tutustutaan palveluiden käyttöön myös mobiililaitteilla ja eri rooleissa, opettaja, oppija! Koulutuksessa kurkkaamme kuinka mm. Google-sivustot soveltuvat pienryhmätyöskentelyyn ja henkilökohtaiseksi portfolioksi etäopetuksen aikana!

 

REMIX - ILMAISUN, ESITTÄMISEN, KERRONNAN JA TUOTTAMISEN TUEKSI

Ilona luo oppimiselle aitoja tilaisuuksia, tuo ihmiset yhteen myös etätyöpajoissa. Haluamme tarjota parasta oppimista ja tukea aikuisten monimediaisen tuottamisen ja yhteistyön taitoja. Koulutuskokonaisuuksia tai yksittäisiä työpajoja: juuri siten kuin te haluatte!

 

MINECRAFT: EDUCATION EDITION

Luovuus, ongelmanratkaisu, tutkiva oppiminen, vertaisoppiminen ja -opettaminen

Minecraft on yksi suosituimmista pienten lasten peliympäristöistä, ja kuuluu tämän hetken kiinnostavimpiin digitaalisen kulttuurin ilmiöihin. Minecraft tarjoaa puitteet luovuudelle ja mielikuvitukselle ja se on uudistanut monipelaamiseen liittyviä käytänteitä. Minecraft: Education Edition on ohjelma pelilliseen oppimiseen kouluympäristöissä. 

 
 
sphero2.png
sett_1_edited.jpg
IMG_0015.JPG
IMG_0004.JPG
IMG_0033.JPG
IMG_9013.jpeg
IMG_9012.jpeg
IMG_0304.jpeg
IMG_9011.jpeg
IMG_8946.jpg
IMG_8940.jpg
IMG_0187.jpeg

 

TEEMU MOILANEN

teemu@ilonait.fi

+358 40 522 2051

MAJ-BRITT KENTZ

maj-britt@ilonait.fi

+358 45 630 6303

 

Address

Technopolis Ruoholahti 2, 2 krs.

Energiakuja 3, 00180 Helsinki / puh. 0207 191 510,

Ilona IT tietosuojaseloste: https://ilonait.fi/privacy

Contact

Y-tunnus: 2319462-9

Verotunnus: FI 23194629

Follow

  • Facebook

©2020 by Ilona IT Oy