top of page
1.png

KOULUTTAJAN PRO LAITTEET

ETÄNÄ JA LÄSNÄ YHTÄAIKAA

Monissa koulutusorganisaatioissa suositaan lähiopetuksen jakamista myös etäosallisujille. Voi olla, että luentosalissa on suuri joukko osallistujia, joiden kommentit pitää saada välitettyä etäosallistujille saumattomasti. Etäläsnäoloa parantaa myös se, että kamera on tilanteessa ajantasalla ja seuraa esiintyjää. Kahden tilan - etä ja lähi - yhdistäminen vaatii harjoittelua ja hyvät välineet, näin mahdollistamme työskentelyn ja oppimisen.

Ota yhteyttä,  suunnitellaan yhdessä - pohjataan siihen, mitä teillä jo nyt on, mitä ehkä tarvitsette uutta?

POLY BUNDLE: STUDIO P5 -WEBKAMERA JA VOYAGER LANGATON HEADSET

PolyP5-Plantronics-4220.png

Ammattilaisen laitepaketti:

Poly Studio P5 tarkka webkamera, joka toimi myös langattomasti ja irroitettava magneettikiinnitys mahdollistaa dokumenttikameramaisen käytön.

Langattomassa Voyagerissa on 30 m kantavuus, lisäksi vastamelutoiminto ja pöytäteline.

* Uutuustuote tulossa maalis-huhtikuussa

POLY STUDIO P21 VIDEOKOKOUSNÄYTTÖ

Studio_P21_In-call_Lifestyle_2-640x640.p

UUTUUS Poly P21 -laite sisältää näytön, kameran, mikrofonin, kaiuttimet ja valaistuksen. Ammattilluokan näyttö tarjoaa uskomattoman selkeyden, kirkkauden ja elävät värit. Helppo liittää PC-Mac-tietokoneeseen yhdellä USB-liitännällä. Toimii kaikkien mitä tahansa videosovellusten kanssa, kuten Adobe Connect, Teams, Zoom jne.

* Uutuustuote tulossa huhtikuussa

POLY P15 VIDEOBAR NÄYTTÖSI PÄÄLLE

Poly-p15-3.png

Henkilökohtainen Poly Studio P15 -videobar tekee koti- tai pientoimistosta studion. Laitteen upea 4K-kamera seuraa esiintyjää ja laadukkaat mikrofonit poimivat äänesi luontevasti.


Noise Block Ai -teknologia ehkäisee ulkopuolisia ääniä. Poly Studio P15 vapauttaa sinut toimimaan vapaammin omassa tilassasi,

JABRA SPEAK -MIKROFONIKAIUTTIMET

Jabra_Speak 710_office laying side angle

Jabran Speak mikrofonikaiuttimet ovat todella helppokäyttöisiä ja kestäviä, ja ne kulkevat helposti mukana. Yhteydet toimivat sekä USB:llä että Bluetoothilla. Laite on helppo mykistää painikkeesta.


Pieni esiintymisalue: Jabra Speak 710

• voit myös ketjuttaa 2x Jabra 710 -laitetta

Suuri esiintymisalue: Jabra Speak 810

LOGITECH RALLY PTZ KAMERA

rally-camera.jpg

USB:lla kytkettävä PTZ kamera on ihanteellinen verkko-opetukseen. Optisen zoomin avulla kaikki tarvittava saadaan näkyviin ja muistipaikkojen avulla kouluttaja voi nopeasti kääntää kameran haluttuun asentoon.


Logitechin PTZ kamera toimii suoraan USB:lla ja se on käytettävissä kamerajalustan kanssa sekä kiinnitettävissä seinälle.

OBSBOT TINY PTZ KAMERA

Obsbot Tiny with Tripod.jpg

OBSBOT Tiny on tekoälyyn tukeutuva neuvottelu- ja verkkokamera, joka seuraa sinua ja liikkeitäsi hyödyntäen 2X zoomausta. Erinomainen online-kokouksiin sekä kokoushuoneissa että henkilökohtaisena verkkokamerana. 

Laitteessa on magneettikiinnike, joka on helppo sijoittaa kannettavaan tietokoneeseen, jalustalle tai neuvotteluhuoneen pöydälle.

CATCHBOX PLUS

Koulutustilaan ja kouluttajalle

Catchbox Plussan avulla esiintyjän ääni sekä yleisön kysymykset saadaan helposti verkkolähetykseen. Ratkaisu sisältää langattoman esiintyjän mikrofonin sekä heitettävän mikrofonin yleisökysymyksiä varten.


USB-kytkennän ansiosta mikrofonien ääni saadaan helposti lähetykseen ilman äänimikserin tarvetta. Catchbox Plus soveltuu todella hyvin tilaisuuksien striimaamiseen sekä seminaarityyppiseen lähiopetukseen.

  • Mahdollista hankkia myös kahden kaulamikin ratkaisu

  • Heitettävä mikki kolmessa eri värissä: sininen, punainen tai keltainen

  • Haluathan oman logosi mikin kylkeen?

HARRI NIEMI

harri@ilonait.fi

+358 40 173 6170

ANDREI KOLMAKOW

andrei@ilonait.fi

+358 45 129 4657

RISTO KORHONEN

risto@ilonait.fi

+358 40 505 76 55

bottom of page