1.png

KOULUTTAJAN PRO LAITTEET

 

ETÄNÄ JA LÄSNÄ YHTÄAIKAA

Monissa koulutusorganisaatioissa suositaan lähiopetuksen jakamista myös etäosallisujille. Voi olla, että luentosalissa on suuri joukko osallistujia, joiden kommentit pitää saada välitettyä etäosallistujille saumattomasti. Etäläsnäoloa parantaa myös se, että kamera on tilanteessa ajantasalla ja seuraa esiintyjää. Kahden tilan - etä ja lähi - yhdistäminen vaatii harjoittelua ja hyvät välineet, näin mahdollistamme työskentelyn ja oppmisen.

 

CATCHBOX PLUS LANGATON MIKROFONIRATKAISU

Catchbox Plussan avulla esiintyjän ääni sekä yleisön kysymykset saadaan helposti verkkolähetykseen. Ratkaisu sisältää langattoman esiintyjän mikrofonin sekä heitettävän mikrofonin yleisökysymyksiä varten. USB-kytkennän ansiosta mikrofonien ääni saadaan helposti lähetykseen ilman äänimikserin tarvetta. Catchbox Plus soveltuu todella hyvin tilaisuuksien striimaamiseen sekä seminaarityyppiseen lähiopetukseen.

JABRA SPEAK -SARJAN MIKROFONIKAIJUTTIMET

Jabran Speak mikrofonikaiuttimet ovat todella helppokäyttöisiä ja kestäviä, ja ne kulkevat helposti mukana. Yhteydet toimivat sekä USB:llä että Bluetoothilla. Laite on helppo mykistää painikkeesta.


Pieni esiintymisalue: Jabra Speak 710

Suuri esiintymisalue: Jabra Speak 810

LOGITECH RALLY PTZ KAMERA

USB:lla kytkettävä PTZ kamera on ihanteellinen verkko-opetukseen. Optisen zoomin avulla kaikki tarvittava saadaan näkyviin ja muistipaikkojen avulla kouluttaja voi nopeasti kääntää kameran haluttuun asentoon. Logitechin PTZ kamera toimii suoraan USB:lla ja se on käytettävissä kamerajalustan kanssa sekä kiinnitettävissä seinälle.

 

MISKA RIEKKINEN

miska@ilonait.fi

+358 400 905 273

 

Address

Technopolis Ruoholahti 2, 2 krs.

Energiakuja 3, 00180 Helsinki / puh. 0207 191 510,

Ilona IT tietosuojaseloste: https://ilonait.fi/privacy

Contact

Y-tunnus: 2319462-9

Verotunnus: FI 23194629

Follow

  • Facebook

©2020 by Ilona IT Oy