top of page
Image by Carl Heyerdahl

ETÄTYÖSKENTELYN LAITTEET

Olemme siirtyneet toimimaan ja työskentelemään online. Olemme oppineet luomaan yhteydet ja päässeet mukaan asiakastapaamisiin, kokouksiin ja koulutuksiin. Uusi etätyön tapa on monin tavoin järkevä, koska se säästää aikaa, resursseja ja ympäristöä.


Vauhdikas siirtyminen online-työskentelyyn kertoo tarinaa sinnikkyydestä mutta myös siitä, että oma etätyöpiste kotona ei välttämättä ole suunniteltu jatkuvaan etätyöhön. Ergonomisten puutteiden lisäksi asianmukainen tekniikka uupuu. Myös monilla toimialoilla, joissa ei tyypillisesti ole työskennelty online on huomattu, että välineet ja ratkaisut vaativat päivitystä.


Online-kulttuuriin panostaminen kannattaa kaiken kokoisissa työyhteisöissä, ja siksi olemme koostaneet tarjolle erilaisia ratkaisuja.

Image by JOSHUA COLEMAN

HENKILÖKOHTAISET LAITTEET

Oma etätyöpiste kotona ei välttämättä ole suunniteltu jatkuvaan etätyöhön. Keittiön pöydän ääressä työskentely pelkän läppärin varassa toimii, kun teet satunnaisesti töitä kotona. Mutta silloin kun sinulta odotetaan sujuvaa osallistumista ja kun joudut kokoustamaan pitkin päivää, niin kaipaat hyviä kuulokkeita ja mikrofonia. Hyvillä välineillä lisäät läsnäoloa tapahtumaan. Olemme koonneet sinulle parhaat ratkaisut: ole hyvä!

KOULUTTAJAN PRO-LAITTEET

Verkkokoulutuksissa kouluttajan lisäksi äänessä ovat tavallisesti myös osallistujat. Usein koulutustilanteissa osa osallistujista on paikan päällä ja osa on verkossa. Tasa-arvoisen ja sujuvan tilaisuuden suunnittelu on oma haasteensa mutta sitä tukee tekniikka, joka on valittu tilanteen edellyttämistä lähtökohdista.

TILARATKAISUT JA -LAITTEET

Kaikissa verkkotapahtumissa webinaareista ja live-striimauksesta aina pienimuotoisiin verkkokokouksiin ja palavereihin asti, on avain asemassa moitteeton ääni ja hyvä kuuluvuus sekä asiallinen selkeä kuva.


Edistykselliset tilalaitteet seuraavat puhujaa automaattisesti. Kun mikrofoneja on useampi, niin tilan äänet saadaan poimittua eri puolilta huonetta ja autenttisuuden vaikutelma lisääntyy ja välittyy osallistujille!  

LAITTEET VERKKOVÄLITYKSEEN JA STRIIMAUKSEEN

Yhä useampi tapahtuma halutaan välittää verkkoon. Onnistuneen toteutuksen varmistaa huolellinen suunnittelu ja ahkera harjoittelu sekä tila, joka on varusteltu asianmukaisella tekniikalla, ääni- ja videointiratkaisuilla. 


Ilonalta saat sekä laitteet että ”avaimet käteen” striimauspalvelun.

Woman with Headphones

HARRI NIEMI

harri@ilonait.fi

+358 40 173 6170

ANDREI KOLMAKOW

andrei@ilonait.fi

+358 45 129 4657

RISTO KORHONEN

risto@ilonait.fi

+358 40 505 76 55

bottom of page