top of page
online_banner.png

ETÄTYÖTÄ MONIN ERI TAVOIN

- Tapahtumanturvaaja auttaa

ANNA MEIDÄN AUTTAA

Olemme siirtyneet vauhdilla vahvaan online-aikaan. Erilaisia tapahtumatyyppejä on lukuisia, kun kaikilla on kova tahto ja yritys tehdä niin paljon kuin mahdollista digitaalisesti, online, etänä. Sujuva online-tapahtuma, etätyö tai koulutus, on vuorovaikutuksellinen ja siinä korostuu esittäjän ja osallistujien läsnäolo. 


Kaikille on myös kertynyt kokemuksia epäonnistuneesta online-tapahtumasta. Usein pulmaa on tuottanut verkkoon liittyvät haasteet, mutta yhtälailla tilaisuuden juoni ja tempo vaativat perehtymistä. Online-läsnäolo ei synny itsestään, mutta silti harva varaa aikaa systemaattiseen harjoitteluun ja kokeiluun tai koulutukseen. Oma taitolajinsa on myös organisaatiolle parhaiten sopivan online-järjestelmän valinta, oikea ohjelma ja sen lisenssimalli sekä toimivan tekniikan ja valaistuksen hankinta. Koulutusta ja tukea tarvitaan myös silloin kun siirrytään järjestelmästä toiseen.

TAPAHTUMANTURVAAJA-PALVELU

Kun tuskailet verkkotapahtumien kanssa, ota yhteyttä, me autamme. Luomamme Tapahtumanturvaaja-palvelu auttaa sekä verkkotapahtumissa että lähitapahtuman striimauksessa verkkoon.

10.png

CONNECT, ZOOM, TEAMS VAI MEET?

Verkkokokousjärjestelmien välillä on sekä yhteneväisyyksiä että eroavuuksia, jotka on hyvä tuntea ja ottaa huomioon, kun on valitsemassa online-järjestelmää. 


Verkkotapahtumien luonne ja laatu määrittävät sen, mitä ominaisuuksia tuotteeseen kohdistuu. Tyypillisesti online-tapahtumat ovat vuorovaikutteisia, jolloin tarvitaan yhteistyövälineitä, kuten äänestys-, valkotaulu-, ja chat-työkalu sekä näytönjako.

Nämä neljä järjestelmää ovat markkinajohtajia, silti niissä on eronsa. Joku niistä sopii teille parhaiten, me autamme valinnassa.

APUA ONLINE-JÄRJESTELMÄN HANKINTAA

Ilonan väki on käyttänyt näitä online-järjestelmiä jo vuosia, niin kouluttamiseen kuin asiakastapaamisiin. Tiedämme niiden ominaisuudet, edut ja rajoitteet. Tunnemme myös niiden lisennssiviidakot, eri mahdollisuudet yrityksille ja oppilaitoksille.


Järjestelmän hankinta lähtee liikkeele aina tarvekartoituksella:

- Mitä haluatte verkossa tehdä?

- Mitä teillä on jo olemassa?

Lisenssien ja laitteiden valinnat tehdään täsmästi tarpeisiinne. Suunnittelemme myös käyttöönoton tarvitsemat koulutukset ja tukipalvelut, näin varmistamme teille onnistuneen investoinnin.

KOULUTUKSET, WEBINAARIT, TAPAHTUMAT JA TUKI

Olipa valittu järjestelmä mikä tahansa, niin sen käyttöä pitää harjoitella sekä osallistujan että tilaisuuden järjestäjän näkökulmasta. Koska järjestelmät ovat keskenään hyvin erilaisia, niin olemme luoneet erilaisia koulutuskokonaisuuksia.


Kaikki koulutukset on toteutettavissa valitussa online-järjestelmässä ja ne voidaan toteuttaa työpajatyöskentelynä tai asiakkaan toiveiden mukaan webinaarityyppisesti tai yhdistelemällä eri koulutusmuotoja - kuten haluatte. Kaikista koulutuksista tilaaja saa käyttöönsä sekä aineistot että tallenteet.

FIKSUT LAITTEET HELPOTTAVAT ONNISTUMISTA

Olemme siirtyneet toimimaan ja työskentelemään online. Olemme oppineet luomaan yhteydet ja päässeet mukaan asiakastapaamisiin, kokouksiin ja koulutuksiin. Uusi työtapa on monin tavoin järkevä, koska se säästää aikaa, resursseja ja ympäristöä. 


Online-kulttuuriin panostaminen kannattaa kaiken kokoisissa työyhteisöissä, ja siksi olemme koostaneet tarjolle erilaisia laiteratkaisuja, jotta tapahtumien järjestäminen olisi luontevaa ja laadukasta.

Ilona%2520IT-22_ak_edited_edited.jpg

ANDREI KOLMAKOW

andrei@ilonait.fi

+358 45 129 4657

Korhonen-Ristokasvo-MV_edited.jpg

RISTO KORHONEN

risto@ilonait.fi

+358 40 505 76 55

bottom of page