top of page
Image by Moritz Kindler

LUOVAA TUOTTAMISTA

Hyvät laitteet ja ohjemistot ansaitsevat hyvän koulutuksen

Uudenlaista koulutusta - hyödynnä Emill

Luova tuottaminen on hauskaa, kun käytössä on hyvä laitteet ja järjestelmät, varsinkin kun niiden käyttämiseen on perehdytty huolella. Ilona on kehittänyt koulutuksiensa tueksi Emill-palvelun, jonka avulla voimme paremmin lisätä koulutuksiemme vaikuttavuutta.


Emill on mylly. Se on luotu arjessa oppimisen tueksi omaa työtä tekemällä. Mylly jauhaa, se tuottaa uusia taitoja, joita alati muuttuvassa työssä on hallittava. Emill rakentaa samalla työn imua ja yhteistyötä. Se on myös mobiiliyhteisö ja oman osaamisen näyttämisen apu! 

Studion ratkaisut luovat perustan tuottaa sisältöä monimediaisesti. Se koostaa esimerkkejä järkevistä tuottamisen teknologiatyövälineet ja oivalliset ilmaisun ja kerronnan sovellukset yhteen. Studion eri ratkaisujen hyödyntämiseen  tarjoamme koulutusta ja konsultointia. 

Toteutamme räätälöityjä koulutuksia oman työn tekemisen tapojen monipuolistamiseen. Työpajamaset koulutukset tarjoavat uutta osaamista kaikille digitaalisen tuottamisen osa-alueille.

Nail Art

STUDIO

Kuva ja video ovat tämän ajan hallitsevia ilmaisu- ja viestintämuotoja. Teknologian määrä tai laatu eivät enää ole este tuottaa ja editoida monimuotoista uppouttavaa sisältöä. Suurimpana esteenä ovat ryhtymisen rohkeudessa ja uusien toimintamallien ja ajattelutapojen puutteessa.

Yhdessä suunnitellen, nykyisiä ratkaisujanne kehittäen luomme uusia mahdollisuuksia.

EMILL

Olemme luoneet ainutlaatuisen palvelun, jonka avulla henkilöstö kehittää osaamistaan omaa päivittäistä työtään tekemällä.


Emill panostaa taitojen kehittämiseen siksi, että taidot ovat kaiken työntekemisen ja uuden oppimisen ydin. Emill on sympaattinen. Se on yhtä aikaa hyvin henkilökohtainen osaamisen kehittämisen tuki ja samalla se on vahvasti yhteisöllinen. Emillin oma ydintaito on hiljaisen tiedon jakaminen, ja se on uuden työssäoppimisen paradigma!

VIDEO TARINANKERRONNASSA -KOULUTUKSET

Multimodaaliset tuotokset, joissa yhdistyy kuva, ääni, teksti, video ja ulkoiset resurssit edistävät tuottajan monilukutaitoa.


Ilonan koulutus on työpaja, jossa opit tuottamaan videoanimaatiota, luomaan Green Screen -videoita, editoimaan tuotoksia ja opit jakamisen ja julkaisemisen periaatteet.

INSPIROIVIA KOULUTUKSIA JA JÄRJESTELMIÄ

Ilona luo oppimiselle aitoja tilaisuuksia, tuo ihmiset yhteen myös etätyöpajoissa. Haluamme tarjota parasta oppimista ja tukea aikuisten tulevaisuuden taitoja.

Löydät Emill-palvelun sisällöistä runsaasti inspiraatiota ja polkuja oman etätyövälineiden osaamisesi kehittämiseksi, itsenäisesti tai osana meidän koulutuksiamme.

PADCASTER
- VIDEO&AUDIO

Ilonan maahantuomat mobiilikuvauksen järjestelmät

bottom of page