Image by Louis Hansel @shotsoflouis

EMILL LEARNING

Uuden luomista tekemällä

 

Emill Learning - Toisella tavalla tekeminen

Emill Learning on konsepti, joka rakentuu kolmesta osa-alueesta. Studio luo perustan tuottaa sisältöä monimediaisesti. Se koostaa järkevät tuottamisen teknologiatyövälineet ja oivalliset ilmaisun ja kerronnan sovellukset yhteen. Studio tarjoaa koulutusta ja konsultointia. 


Emill on mylly. Se on luotu arjessa oppimisen tueksi omaa työtä tekemällä. Mylly jauhaa, se tuottaa uusia taitoja, joita muuttuvassa työssä on hallittava. Emill rakentaa samalla työn imua ja yhteistyötä. Se on myös mobiiliyhteisö ja oman osaamisen näyttämisen apu! 

Emill Learning tarjoaa myös räätälöityä koulutusta oman työn tekemisen tapojen monipuolistamiseen. Työpajat tarjoavat uutta osaamista kaikille digitaalisen tuottamisen osa-alueille.

 
Paper Structures

STUDIO

Kuva ja video ovat tämän ajan hallitsevia ilmaisu- ja viestintämuotoja. Teknologian määrä tai laatu eivät enää ole este tuottaa ja editoida monimuotoista uppouttavaa sisältöä, vaan este on ryhtymisen rohkeudessa ja uusien toimintamallien ja ajattelutapojen puutteessa. Tähän olemme luoneet uuden aikakauden konseptin, Studion.

EMILL

Olemme luoneet ainutlaatuisen palvelun, jonka avulla henkilöstö kehittää osaamistaan omaa päivittäistä työtään tekemällä. Emill panostaa taitojen kehittämiseen siksi, että taidot ovat kaiken työntekemisen ja uuden oppimisen ydin. Emill on sympaattinen. Se on yhtä aikaa hyvin henkilökohtainen osaamisen kehittämisen tuki ja samalla se on vahvasti yhteisöllinen. Emillin oma ydintaito on hiljaisen tiedon jakaminen, ja se on uuden työssäoppimisen paradigma!

LUOVAN TUOTTAMISEN KOULUTUKSET

Luovan tuottamisen, pelillisyyden sekä digitaallisen tarinankerronnan teemat läpäisevät tunnusomaisesti kaiken ilonalaisen koulutuksen.

Koulutuskokonaisuudet ovat vahvoja oppimisen polkuja, joita rakennetaan niiden tuotetiden ympärille, joissa meillä on virallinen sertifikaatti.

ETÄOPETUKSEN JA -OPPIMISEN TUEKSI

Ilona luo oppimiselle aitoja tilaisuuksia, tuo ihmiset yhteen myös etätyöpajoissa. Haluamme tarjota parasta oppimista ja tukea aikuisten tulevaisuuden taitoja. Emill kokoaa yhteen idean uuden ajan opiskelusta omaa työtä suunnittelemalla, tekemällä ja omasta työstä keskustelemalla.

 

Address

Technopolis Ruoholahti 2, 2 krs.

Energiakuja 3, 00180 Helsinki / puh. 0207 191 510,

Ilona IT tietosuojaseloste: https://ilonait.fi/privacy

Contact

Y-tunnus: 2319462-9

Verotunnus: FI 23194629

Follow

  • Facebook

©2020 by Ilona IT Oy