RE-DESIGN - TULEVAISUUS- SUUNNITTELUN VIITEKEHYS

Ilkka Halava

Yrityksen tai kunnan johdolle on annettu vain yksi tehtävä: luoda organisaation tulevaisuus. Joskus se tarkoitti vain nykyisyyden pikkutarkkaa toistamista, mutta nyt murrosvuosikymmenien alettua tulevaisuussuunnittelun haaste on todellinen. Visiomissioarvot -jargonilla saattoi selvitä vielä vuosituhannen alussa, mutta ei enää. Tulevaisuuden suunnittelu edellyttää tulevaisuuden ymmärtämistä, nykytilan syy-seuraussuhteiden tuntemista, osaamisen ja kyvykkyyksien sovittamista, areenoiden ja kilpailukeinojen määrittämistä ja ennen kaikkea syvää arvon tuottamiseen sitoutumista.
 
Ilkka Halava on paitsi yksi maan tunnetuimmista tulevaisuudentutkijoista, myös erittäin kokenut yritysvalmentaja. Hän pystyy viemään läpi prosesseja, jotka uudistavat organisaation arvon tuottamisen käytänteitä, merkityksellisen työn rakenteita, parempaa tuottavuutta ja hyvinvointia.

 
 

CO-DESIGN -
OPPILAITOSTEN DIGISUUNNITELMAT

Digistrategian päivittäminen ajantasaiseksi on tärkeää. Opetussuunnitelmissa tieto- ja viestintäteknologia osaamisella on rooli jokaisessa oppiaineessa ja kaikilla laaja-alaisen osaamisen osa-alueilla varhaiskasvatuksesta lukioon. Digipedagogiikan ytimessä on teknologisen toimintaympäristön ja opetushenkilöstön teknologiaosaamisen kehittäminen.

Teemu Moilanen

 

VISIO JA JOHDANTO

Millainen on kuntasi tai oppilaitoksesi oppimisteknologian visio? Mitkä ohjaavat asiakirjat määrittelevät tieto- ja viestintäteknologian opetuskäyttöä?

 

TEEMU MOILANEN

teemu@ilonait.fi
040 522 2051

CHRISTIAN ALOPAEUS

Toimitusjohtaja

christian@ilonait.fi

0400 412 158

ILKKA HALAVA

 

Address

Technopolis Ruoholahti 1, 2 krs.

Energiakuja 3, 00180 Helsinki / puh. 0207 191 510,

Ilona IT tietosuojaseloste: https://ilonait.fi/privacy

Contact

Y-tunnus: 2319462-9

Verotunnus: FI 23194629

Follow

©2020 by Ilona IT Oy