IlonaCloudReady.png
 

NEVERWARE CLOUDREADY

Muunna vanhat, hitaat tietokoneesi koneiksi, jotka toimivat!

CloudReady ja Googlen Chrome Device Management kouluille.


Budjettipaineiden ja vaatimustenmukaisuutta koskevien vaatimusten puristuksessa on tärkeämpää kuin koskaan löytää käytännön ratkaisuja, jotka lisäävät turvallisten ja kohtuuhintaisten tekniikoiden saatavuutta kouluissa. Useilla kouluilla on vaikeuksia saada käyttöön vaadittua uusinta tekniikkaa ja samaan aikaan kuitenkin myös vanhoja tietokoneita lojuu käyttämättöminä varastoissa ja nurkissa.

Vain 34 euron kustannus vuodessa per kone antaa mahdollisuuden laajentaa opiskelijoiden mahdollisuuksia käyttää laitteita koulussasi, venyttää IT-budjettia ja saada aikaan turvallinen ja hallittu ratkaisu. 

Jos käytössäsi on Office 365 tai G Suite, CloudReady- ja Chrome Device Management -ratkaisu sopii sinulle.

 

MIKÄ ON CLOUDREADY?


Neverwaren CloudReady -käyttöjärjestelmä on suunniteltu toimimaan lähes kaikissa alle 10 vuotta vanhoissa tietokoneissa. Se muuttaa ne nopeiksi ja turvallisiksi laitteiksi, jotka käyttävät samaa teknologia-alustaa kuin Chrome OS -käyttöjärjestelmä. CloudReady -järjestelmän asentaminen puhaltaa uutta eloa vanhoihin laitteisiin, jolloin koulut saavat lisää hyötyä kalustosta, joka muuten kerää pölyä käyttämättömänä. 

Joulukuussa 2020 Google osti Neverwaren, joten CloudReady on nykyisin Googlen omistama tuote. Tämä myös osaltaan takaa tulevankin kehitystyön ja yhteensopivuuden Google palveluiden kanssa!

CloudReady koululisenssin hintaan sisältyy aina myös Chrome Education -päivitys. Tämä on käytännössä sama päivitys, jolla myös natiivit Chromebookit liitetään Google Suite hallintapalveluun. Toisin kuin normaali Chromebook, jossa lisenssi otetaan aina konekohtaiseksi koneen eliniän ajan, CloudReady käyttää hallintalisenssiä kelluvana. Eli käytännössä kun CloudReady kone vaihdetaan toiseen rautaan ja sama CloudReady lisenssi kierrätetään, ei tule tarvetta hankkia uutta hallintalisenssiä.

 

CHROME EDUCATION -PÄIVITYKSEN EDUT

  • Suojattu laitehallinta, jossa on mahdollisuus ottaa käyttöön samat käytännöt kaikissa laitteissa painikkeen painalluksella

  • Laiteasetusten räätälöinti koulun käytäntöjen mukaisesti

  • Laitteiden lukitseminen kokeiden ajaksi

KIERRÄTÄ VANHAT LAITTEET

  • Anna vanhoille laitteille uutta eloa

  • Paranna tekniikan saatavuutta

  • Ota etäopiskelu käyttöön

  • Yhdistä CloudReady - ja Chromebook -laitteiden hallinta samaan paikkaan

  • Vähennä elektroniikkajätteen muodostumista

CLOUDREADY HOME -VERSIO

Haluatko testata CloudReadyä? Onko kotonasi vanhoja käytöstä jo poistettuja tietokoneita? CloudReady Home -versio on täysin maksuton versio kotikäyttöön. Voit puhaltaa uutta henkeä kotona oleviin vanhempiin laitteisiin helposti. Näin tarvittaessa koko perhe saa käyttöönsä turvallisen Chrome -käyttöjärjestelmään pohjautuvat henkilökohtaiset laitteet. Lue lisää ja hae asentaja osoitteesta: https://www.neverware.com/freedownload

MITÄ OLISI HYVÄ HUOMIOIDA VANHAN KONEEN KANSSA?

Vanha kone voi olla sellaisenaan valmis CloudReadyn käyttöön. Muistia yleensä on tarpeeksi, mutta vanha kovalevy voi alkaa olemaan tiensä päässä. Suositus olisikin vaihtaa vanha mahdollisesti pyörivä kovalevy uuteen SSD-levyyn.


Koska Chrome käyttöjärjestelmänä on erittäin kevyt ja suurin osa tiedostoista tallennetaan omaan Google Driveen, ei suuria massamuisteja enää tarvita. Mahdollisesti vanhan kannettavan koneen akku voi olla myös tiensä päässä, mutta jokainen kannettava toimii verkkovirta-adapterilla.

 

HINNOITTELUESIMERKKEJÄ

CloudReady lisenssi on vuosimaksullinen ja mahdolliset massamuistien vaihdot kertaluonteisia investointeja kaikki hinnat Alv 0%.

50 LÄPPÄRIÄ

50 x CloudReady lisenssiä á 34 € = 1700 € / vuosi

joissa SSD levy:

50 LÄPPÄRIÄ

joissa vanha pyörivä levy:

50 x CloudReady lisenssiä á 34 € = 1700 € / vuosi sekä kertahankintana vanhojen levyjen korvaamiseksi esim. 50 kpl Kingston 128 Gb SSD muistia á 30 € = 1500 €

50 PÖYTÄKONETTA

joissa pyörivä levy:

50 x CloudReady lisenssiä á 34 € = 1700 € / vuosi sekä vanhojen levyjen korvaamiseksi esim. 50 kpl Kingston 128 Gb SSD muistia pöytäkoneen asennussovitteella  á 35 € = 1750 €

 
Ilona%2520IT-22_ak_edited_edited.jpg

ANDREI KOLMAKOW

andrei@ilonait.fi

+358 45 129 4657