top of page
CARILLON_hero.jpg

RECAST PRIVILEDGE MANAGER

Eroon pysyvistä pääkäyttäjäoikeuksista

Työasemien paikallisista admin-oikeuksista huolta pitävä Priviledge Manager on yksinkertainen mutta tehokas työkalut kaikkiin Windows-ympäristöihin. Priviledge Manager auttaa pääsemään eroon turhista pysyvistä tai väliaikaisista admin-oikeuksista ja mahdollistaa siten ympäristön tietoturvan saamisen halutulle tasolle.

Recast Priviledge Manager on kaikki, mitä tarvitset paikalliseen käyttöoikeushallintaan.

Jyrkkä ei turhille admin-oikeuksille

Windows-tietoturvan asiantuntijan, Sami Laihon, arvioiden mukaan noin 80 prosenttia kaikista Windowsin haavoittuvuuksista olisi mahdotonta käyttää hyväksi, jos tarpeettomista admin-oikeuksista luovuttaisiin.

Viimeistään nyt on aika siivota pois pysyvät ja tilapäiset admin-oikeudet sekä turhat tietoturvariskit. Recast Priviledge Managerilla sinun on helppo mahdollistaa käyttäjille admin-oikeuksia vaativien toimenpiteiden suorittaminen silloin, kun sitä tarvitaan, ja samalla parantaa kaikkien käyttäjien tietoturvaa.

Admin-oikeudet itsepalveluna

Kun käyttäjä tarvitsee väliaikaisia admin-oikeuksia toimenpiteen suorittamiseen, näin helppoa se yksinkertaisimmillaan on!

Carillon-taulukko.png

Simppeleitä ja konkreettisia hyötyjä

  • Paikallinen käyttöoikeuksien hallinta tuo parempaa tietoturvaa ja rajoittaa haittaohjelmistojen ja käyttäjälähtöisten ongelmien aiheuttamia riskejä.

  • IT-tukesi asiantuntijat voivat keskittyä haastavampiin tehtäviin, kun käyttäjät voivat suorittaa admin-oikeuksia vaativia toimintoja itsenäisesti silloin kun se on tarpeen – ja vain silloin.

  • Saat selkeät raportit käyttäjäoikeuksia koskevista poikkeuksista.

  • Pääset eroon turhista admin-oikeuksista ja teet työskentelystä turvallisempaa.

Ihan vaan tehokkaampaa työtä

  • Käyttäjäoikeuksien poikkeusten hallinta vaivattomasti ja nopeasti

  • Internet-yhteyttä ei tarvita: esimerkiksi matkustaessa offine-käyttö mahdollista

  • Ei enää keskeytyksiä puuttuvien admin-oikeuksien takia

OULUN YLIOPISTO HYÖDYNTÄÄ PRIVILEDGE MANAGERIA

Zero Trust -malli toteutuksessa

Oulun yliopisto on käyttänyt Priviledge Manageria (ex-Centero Carillon) -tuotetta vuoden 2015 alkupuoliskolta alkaen. Priviledge Managerin avulla yliopisto on ratkaissut työasemien paikallisten pääkäyttäjäoikeuksien hallintaan liittyvät haasteet.

Lauri Aho Oulun yliopistolta kertoo: —Aiemmin noin neljäsosalla yliopiston käyttäjistä oli pääkäyttäjäoikeudet suoraan omalla tunnuksellaan, joten haittaohjelmat pääsivät leviämään työasemissa.

VAASAN YLIOPISTO LUOTTAA PRIVILEDGE MANAGERIIN

Vaasan yliopiston IT-ympäristö on hyvin vakioitu, eikä käyttäjillä ole pysyviä admin-oikeuksia työasemilleen.


Priviledge Managerin avulla on helppo ratkaista loppukäyttäjien tilapäiset tarpeet, kun heidän pitää suorittaa pääkäyttäjäoikeuksia vaativia toimenpiteitä.

Aiemmin esimerkiksi sovelluksen asentaminen tai tulostimen käyttäminen kotona vaati IT-tuen toimia. Nyt tällaiset toimet voidaan huolehtia kuntoon ilman IT-tuen läsnäoloa.

Centero-Recast-logo.png
Niemi-Harrikasvo-MV_edited_edited.jpg

HARRI NIEMI

harri@ilonait.fi

+358 40 173 6170

Ilona%2520IT-22_ak_edited_edited.jpg

ANDREI KOLMAKOW

andrei@ilonait.fi

+358 45 129 4657

Korhonen-Ristokasvo-MV_edited.jpg

RISTO KORHONEN

risto@ilonait.fi

+358 40 505 76 55

bottom of page