LUO JA KUVITTELE

 
Image by Mr TT

ADOBE SPARK POST

Spark Post luot näppärästi näyttäviä kuvakollaaseja ja postereita. Post sisältää runsaasti valmiita suunnittelumalleja joiden muokkaaminen itselleen mieleiseksi on helppoa ja nopeaa. Voit tallentaa julkaisusi omalle päätelaitteelle tai jakaa ne suoraan halutussa koossa eri sosiaalisen median palveluihin. Palvelu toimii tietokoneen selaimella ja on saatavilla sovelluksena iOS- ja Android-laitteille.

Image by Brooke Lark

ADOBE SPARK VIDEO

Luo nopeasti havainnollisia videoita, digitaalisia tarinoita. Spark video sisältää valmiita julkaisupohjia ja avoimen kuva- ja ikonipankin, joita voit hyödyntää vapaasti videotuotannossasi. Video-otoksiin voit lisätä myös omaa ääntäsi mikrofoni-työkalun avulla. Tekijänoikeustiedot koostuvat automaattisesti videosi loppuun! Spark Video toimii tietokoneen selaimella tai iOS-sovelluksella.

Image by Laura Chouette

ADOBE SPARK PAGE

Voit luoda näyttäviä tekstiä, kuvaa, linkkejä ja videota yhdistäviä verkkojulkaisuja. Palvelu sisältää lukuisia valmiita suunnittelumalleja ja julkaisupohjia. Valmis verkkojulkaisu jaetaan vastaanottajille linkkinä. Yhteisöllinen työskentely julkaisun parissa onnistuu kutsumalla kollega samaan Page-dokumenttiin. Spark Page toimii sekä tietokoneen selaimella että iOS-sovelluksella.

 

ADOBE SPARK KOULUTUKSET

Video, Page ja Post - yhdessä tai erikseen

Adobe Spark työvälineiden avulla voi toteuttaa tarinoita, oppimispäiväkirjoja, dokumentoida prosesseja, ylläpitää verkkosivustoa - vain mielikuvitus on rajana. Eri työvälineitä voi miksata keskenään saumattomasti.


Koulutukset voidaan myös rakentaa siten, että työpajassa opitaan ja otetaan haltuun työväline kerrallaan tai rakennetaan pidempi sessio, jossa otetaan kerralla koko työvälinerepertuaari haltuun rakentamalla alkuun Post-kuvakollaaseja, jotka voidaan viedä osaksi Adobe Video-tuotosta ja koostaa lopuksi aineistot Adobe Page-verkkosivuksi. 


Koulutuksessa opitaan myös yhteistuottamisen käytänteet, Adoben kuvakirjaston käyttö ja paljon muuta.

  • Adobe Spark kuuluu osana kaikkiin Creative Cloud -ratkaisuihin.

  • Oppilaitokset saavat Spark Premium -ominaisuudet erillisinä ilmaiseksi käyttöönsä.

  • Adobe Spark For Education mahdollistaa tuotteiden käytön koulun omilla tunnuksilla, ilmaiset premium-ominaisuudet ja vahvistetun tietoturvan.

 

TEEMU MOILANEN

teemu@ilonait.fi
040-5222051

 

Address

Technopolis Ruoholahti 1, 2 krs.

Energiakuja 3, 00180 Helsinki / puh. 0207 191 510,

Ilona IT tietosuojaseloste: https://ilonait.fi/privacy

Contact

Y-tunnus: 2319462-9

Verotunnus: FI 23194629

Follow

©2020 by Ilona IT Oy